22 12
發新話題

兩個入門問題

兩個入門問題

各位好, 我仲未玩過war game, 有兩個問題想問下

帶住眼鏡會唔會帶唔到護目鏡, 咁可以點保護面部呢?

瘦人著vest會唔會好難睇呢? 因為我腰圍得27寸

thx

引用:
原帖由 aiyasmile 於 29-8-2007 21:11 發表
各位好, 我仲未玩過war game, 有兩個問題想問下

帶住眼鏡會唔會帶唔到護目鏡, 咁可以點保護面部呢?

瘦人著vest會唔會好難睇呢? 因為我腰圍得27寸

thx
有d眼罩可以戴眼鏡, 保護面部用mask

瘦人著防彈背心再著Vest..唔怕熱的話...

我覺得....中國人size好難著vest好睇...webbing好d...
因為...唔夠橫....即使有3x吋腰都好...都係一樣

用件ABBA打底咪好睇d
9月1日..新進無良奸商始啟動!!!!

回覆 #1 aiyasmile 的帖子

1. 用mask/ 有d防彈眼鏡可以入面配度數片

2. 唔好買咁大件/買件可以收得細既...

or you can try "chest Pouch"....economy and carry more rifle mag (mine one shown below could store 8 mag of either AK, M16, G3, G36C, MP5(12 mag)), and the prices is around $200 only

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

如果想保護臉部,可以選用mask,或者加條巾包住臉
(←好似我咁)

否則一般都唔會理臉,因為正面打中的機會唔多

引用:
原帖由 louisli 於 30-8-2007 11:14 發表
如果想保護臉部,可以選用mask,或者它篴y
(←好似我咁)

反對
我帶全mask既, 次次都中頭
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

又唔係WO
我好少比人打中面
因為塊面"烏"埋支槍度
就算佢係我面前互FULL
打中支槍既機會高過塊面
以前我都只帶風鏡冇MASK
E家會帶番塊中東巾

引用:
原帖由 d@2007 於 30-8-2007 11:20 發表

反對
我帶全mask既, 次次都中頭
因為你帶全mask D人先打頭

我經常被顏射, mask好d....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-8-2007 21:18 發表
我覺得....中國人size好難著vest好睇...webbing好d...
因為...唔夠橫....即使有3x吋腰都好...都係一樣
我4X吋腰

better wear mask!  even less than 1J power can make you 爆缸 if shoot in close distance.  打wargame打到破相就唔好啦!

回覆 #1 aiyasmile 的帖子

我都27"...但我著webbing到ok...

引用:
原帖由 louisli 於 30-8-2007 11:14 發表
如果想保護臉部,可以選用mask,或者它篴y
(←好似我咁)

正面打中的機會唔多???Good luck~!!!

22 12
發新話題