18 12
發新話題

* sir 就出la

* sir 就出la

Flash Hider依然好似國產咁|)
雖然左抄右抄抄vfc抄吉打
but 真數尾通值得嘉許
因為尾通位無咁易斷
gp ,吉打body尾通位我都斷過
快拆膠尾頂,用下腦可自己改metal啤玲尾頂
拆左彈弓再拆gear box 真係舒適好多
電閘設計也值得嘉許
motor同gp m120差唔多
but 國產feel膠氣咀,國產feel天梯,國產feel氣江,國產gear
自己諗諗

marking依然無r..........|)
qc 唔知有無改善
我果枝hopup無老鼠屎
都係果句,唔識拆槍後果自負
如果SIR $2200 around,我都會think think

o yeah

#58 mid mod
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Kane 於 30-8-2007 04:29 發表
因為尾通位無咁易斷
拆左彈弓 ...
.........國產又如何...MARUI 同SYSTEMA 既生產地點都係中國.....,只係在日本砌埋....

我覺得都係冇咁快
支scar同L1a1都講左好耐

睇下出左之後D用家評語先
我對支"SIR M"有興趣

引用:
原帖由 mujiadam 於 30-8-2007 10:13 發表

.........國產又如何...MARUI 同SYSTEMA 既生產地點都係中國.....,只係在日本砌埋....
你回覆都幾有建設性
MARUI 同SYSTEMA生產同*生產的qc係2回事
*水口處埋都無乜點做,同MARUI SYSTEMA一樣嗎?

引用:
原帖由 Kane 於 30-8-2007 04:29 發表
因為尾通位無咁易斷
拆左彈弓 ...
咁差你仲諗住買??

唔知可唔可以用馬老二波箱呢??

引用:
原帖由 whisky 於 30-8-2007 11:41 發表

咁差你仲諗住買??
換晒d parts 又無乜問題
我連佢個連體hopup都換賣
唔知為什麼我果支彈弓mag 無問題
一用鏈mag 就5-6round 蛭一蛭
用鏈mag tm係咁pro arms係咁 國產係咁
但換左sysma hopup 又正常返
佢1650$ 個price 咁平真係預你買parts 改
希望今次佢qc 做好d
買gp 槍都好多野換
無分別

引用:
原帖由 波仔 於 30-8-2007 11:50 發表
唔知可唔可以用馬老二波箱呢??
100%NO

回覆 #11 Kane 的帖子

你要換咁多parts, 點解仲要買**?

L1去左邊

其實QC問題即係成本問題 , 賣得貴就緊係可以十支揀一支啦 , 如果要平咪過得就過囉 。 一分錢一分貨 !!

18 12
發新話題