32 123
發新話題

咩叫做EOT QD mount

咩叫做EOT QD mount

完來係EOTECH QD mount.~~~~
出埋呢個
唔知幾時出曬所有?

加個551上去
鵰。豹。狸。獅。狒

槍街已經有賣,好似賣$300
不停咁老翻,都難怪d美佬咁憎香港d airsoft

引用:
原帖由 kwl 於 30-8-2007 17:24 發表
佢地唔好玩槍丫笨...豆槍又咪係copy真槍
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
copy 已經係唔好, 仲要完全唔知會版權持有人便抄, 仲要 logo 都抄埋.

反而d台灣野依家好多都有正式受權,睇怕香港都要咁做先得

引用:
原帖由 felixcat 於 30-8-2007 17:57 發表
反而d台灣野依家好多都有正式受權,睇怕香港都要咁做先得
講真我返尼覺得如果larue得個嬲字又唔諗下應該點做先可以取締呢家呢個局面就實在太不智,我係老翻果個,我一定翻到底!

你睇下arms咁,成街都係,arms無出過聲

好喇,magpul,做左好多動作,亦好進取咁將產品玩具化,有誠意
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-8-2007 18:03 發表

講真我返尼覺得如果larue得個嬲字又唔諗下應該點做先可以取締呢家呢個局面就實在太不智,我係老翻果個,我一定翻到底!

你睇下arms咁,成街都係,arms無出過聲

好喇,magpul,做左好多動作,亦好進 ...
但係 arms d copy野冇抄埋個marking嘛

因為 arms 野 唔可以用 lazer 做 marking , 成本高左者.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 30-8-2007 18:30 發表
因為 arms 野 唔可以用 lazer 做 marking , 成本高左者.
咁又未必因為咁嘅,有d marking可以造模果陣造埋架嘛

頂! 真係估佢唔到

唔明點解今次冇左個Lock制??

引用:
原帖由 kwl 於 30-8-2007 19:28 發表
唔明點解今次冇左個Lock制??
係wo

引用:
原帖由 felixcat 於 30-8-2007 18:24 發表

但係 arms d copy野冇抄埋個marking嘛
印象中條老翻MK12Mod 0頂橋系有出過鵝仔Marking~

引用:
你肯定美國人唔會貪平買黎玩??全部美國game友都系用正版骨~正版鏡??

32 123
發新話題