發新話題

[WE] WE TT33 不負責任, 不專業, 多廢話 REVIEW片 (新增力度和準確性片)

引用:
原帖由 titaniumcat 於 8-7-2013 23:56 發表
QXF 買, 我覺得假pin, 假撞針同分離式extractor 已經很好啦,甘樣價錢.
回JBL: 我未有機會測試射程, 可否講多啲?
上星期六晚買?

回覆 16# 的帖子

星期六六七點

樓主用dv機?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 18# 的帖子

HTC One lol

引用:
原帖由 titaniumcat 於 9-7-2013 00:04 發表
星期六六七點
可能有一面之緣,事關見你好像幾like P226

226? 應該唔係我啦, 但如果你見到一支lee enfield...

有lee enfield?

回覆 22# 的帖子

No. 1 Mk III. 師兄來遲了一步

回覆 24# 的帖子

有個大大問題, hop up 點較都高炒, 望過應該係hop up 膠太硬,同壓點形狀不太好, 點較都頂粒BB.
手上無spare hop up 膠換, 就要等其他師兄研究啦!
真數grip也沒有所以唔知
以WE一向的作風, 應該不會有大改動, 只可以希望RA 出保品.
research 下就知TT33 太多copy太多類型, 係一支好難真正認識既槍!

引用:
原帖由 titaniumcat 於 9-7-2013 14:58 發表
有個大大問題, hop up 點較都高炒, 望過應該係hop up 膠太硬,同壓點形狀不太好, 點較都頂粒BB.
手上無spare hop up 膠換, 就要等其他師兄研究啦!
真數grip也沒有所以唔知
以WE一向的作風, 應該不會有大改動, 只可 ...
最真實的,非佢莫屬,別無他選
TT33 CO2

享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 M1616 於 9-7-2013 16:13 發表

最真實的,非佢莫屬,別無他選
TT33 CO2

http://farm4.staticflickr.c ...
依家買好貴, 岩岩出個時 $5500 已是最低價
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 9-7-2013 18:31 發表

依家買好貴, 岩岩出個時 $5500 已是最低價
希望會再出啦
享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 M1616 於 9-7-2013 19:12 發表

希望會再出啦
可以話同馬卡洛FULL 同級, 價錢就差甘遠
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 titaniumcat 於 9-7-2013 10:59 發表
No. 1 Mk III. 師兄來遲了一步
喜歡但不會付$買,所以毒不了我

any photo of your new rife?is it model gun?

發新話題