16 12
發新話題

我就尼諗爆頭喇....

我就尼諗爆頭喇....

ebr夠竟用咩mout加咩鏡好睇....

我發現用arms mount唔係好fit....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-9-2007 10:58 發表
ebr夠竟用咩mout加咩鏡好睇....

我發現用arms mount唔係好fit....
唔知要同咩Mount 先Fit??
條骨係真數??

原來要o係gp ebr下面加棍仔唔係有難度ge事

只要配返兩粒長羅絲同埋有casv就得喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-9-2007 12:53 發表
原來要o係gp ebr下面加棍仔唔係有難度ge事

只要配返兩粒長羅絲同埋有casv就得喇
同casv 條短RAIL?

引用:
原帖由 ericx 於 1-9-2007 13:13 發表

同casv 條短RAIL?
長短都得

不過有一樣要注意,就係唔受力
鵰。豹。狸。獅。狒

我唔見左GP跟槍送果條長RAIL,點講好尼,即係係手托入面果條野~唔知邊度有得買返呢?
THANK YOU~

幫下你
再噴埋佢
Never Forget

結果我ge選擇係...
鵰。豹。狸。獅。狒

用呢款高mount都OK o架...............

我的雀雀..............................Orz

我覺得長管加呢個mount都幾好睇~

引用:
原帖由 devil-sniper 於 1-9-2007 18:12 發表
用呢款高mount都OK o架...............

引用:
原帖由 bravohk 於 1-9-2007 18:12 發表
我覺得長管加呢個mount都幾好睇~
呢兩個mount我都諗過,但係一見到我依家呢個就即刻流左口水,所以都係用返佢算
鵰。豹。狸。獅。狒

olka話過真品arms 唔fit

引用:
原帖由 Kane 於 1-9-2007 20:33 發表
olka話過真品arms 唔fit
我試過夾個ARMS aimpoint mount上去系唔得0既~

引用:
原帖由 devil-sniper 於 1-9-2007 18:12 發表

有D似issue mount wor

16 12
發新話題