21 12
發新話題

連發GBB手槍

連發GBB手槍

大家好,請問我有次睇到網上一條片,有枝GBB手槍,扣一下單發,長扣變連發,我記得枝槍應該原裝的,但我又冇記低資料喎,唔該家有冇資料提供一吓

TMP or MP9

回覆 2# 的帖子

多謝回覆先,但條片係一枝手槍來的

引用:
原帖由 hht32 於 22-7-2013 18:41 發表
大家好,請問我有次睇到網上一條片,有枝GBB手槍,扣一下單發,長扣變連發,我記得枝槍應該原裝的,但我又冇記低資料喎,唔該家有冇資料提供一吓
http://www.youtube.com/watch?v=FbQWsOT4lAs
呢個嗎
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 22-7-2013 19:24 發表

http://www.youtube.com/watch?v=FbQWsOT4lAs
呢個嗎
謝謝回覆,但我記得條片支槍係:半扣單發,全扣連發,不用轉制的

會唔會係 Marui 枝 Extreme ... ?

引用:
原帖由 hht32 於 22-7-2013 20:39 發表

謝謝回覆,但我記得條片支槍係:半扣單發,全扣連發,不用轉制的
你講得半扣單發,全扣連發我就靜係知上面我講過既TMP/SSP ,MP9/TP9
因為佢同AUG一樣

不如你再比多D關於支槍既資料,size,顏色等等
再唔係就睇下D槍相啦
如果唔係好難幫你

引用:
原帖由 阿堅 於 22-7-2013 20:57 發表

你講得半扣單發,全扣連發我就靜係知上面我講過既TMP/SSP ,MP9/TP9
因為佢同AUG一樣

不如你再比多D關於支槍既資料,size,顏色等等
再唔係就睇下D槍相啦
如果唔係好難幫你
MP9/TP9唔係有selector架咩ching
我個朋友枝KSC System7係咁架喎

引用:
原帖由 tf141 於 22-7-2013 21:05 發表

MP9/TP9唔係有selector架咩ching
我個朋友枝KSC System7係咁架喎
拍左去auto 就可以咁

引用:
原帖由 阿堅 於 22-7-2013 21:16 發表

拍左去auto 就可以咁
原來係咁, 下次借我朋友果枝嚟玩下先
thx ching

引用:
原帖由 tf141 於 22-7-2013 21:34 發表

原來係咁, 下次借我朋友果枝嚟玩下先
thx ching
之前有人講過其中一版係唔得,不過我唔記得台版定日版

引用:
原帖由 阿堅 於 22-7-2013 21:43 發表

之前有人講過其中一版係唔得,不過我唔記得台版定日版
小弟朋友果枝係台版System 7呀, 聽閒日版的MP9/TP9唔係System 7既
唔通係舊系統先得?

引用:
原帖由 tf141 於 22-7-2013 21:50 發表

小弟朋友果枝係台版System 7呀, 聽閒日版的MP9/TP9唔係System 7既
唔通係舊系統先得?
但我之前玩朋友個支係有,而佢個支係System 7

我都未玩過日版所以唔清楚

揾到了,白色握把果枝
http://www.youtube.com/watch?v=xDVTGZR5voY
依枝野一定好貴 ,請問大家知唔知,有冇其它款有咁功能又平啲

引用:
原帖由 阿堅 於 22-7-2013 21:55 發表

但我之前玩朋友個支係有,而佢個支係System 7

我都未玩過日版所以唔清楚
咁應該我朋友果枝都得啦, 搵日試下先 !!!
唔該晒ching

21 12
發新話題