發新話題

裕華SA80

引用:
原帖由 Royal_9413 於 3-9-2007 00:42 發表

江湖傳聞極多版本,無從證實
師兄, 你果支有冇落場打過呢?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 3-9-2007 00:48 發表

師兄, 你果支有冇落場打過呢?
未呀,你呢?

皇家空軍

回覆 #17 Royal_9413 的帖子

前日岩岩買咋..未有SUSAT落場打要換RM Jungle look....好似冇Para用Iron sight...

回覆 #13 kpc 的帖子

潮鳥特區有一間賣860...

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 3-9-2007 08:42 發表
前日岩岩買咋..未有SUSAT落場打要換RM Jungle look....好似冇Para用Iron sight...
如果想裝SUSAT有2個方法
1 買army code條橋裝落去,但會阻住個blow back,所以你要閹咗佢, 又用唔返原本個手秋

2 去搵人用車細條橋佢,或者自己整都得,又可以blow back, 又用得返原本套手秋

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 3-9-2007 22:40 發表

如果想裝SUSAT有2個方法
1 買army code條橋裝落去,但會阻住個blow back,所以你要閹咗佢, 又用唔返原本個手秋

2 去搵人用車細條橋佢,或者自己整都得,又可以blow back, 又用得返原本套手秋
算把啦...我冇諗過要Blow back架...惡評如潮, 月中放大假我會好好執執佢...

咁我強烈建議你用方法1
手秋可以四星星用落去

皇家空軍

回覆 #22 Royal_9413 的帖子

收到師兄, 知唔知**SUSAT係咪最平賣850呢?

回覆 #23 raven_tang10123 的帖子

賤四好似800

引用:
原帖由 match_man 於 4-9-2007 13:55 發表
賤四好似800
謝謝....

灣仔um$770唔知有沒有現貨

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 4-9-2007 22:13 發表
灣仔um$770唔知有沒有現貨
唔係呀化....早知我由元朗出灣仔都去買啦...

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 4-9-2007 23:26 發表

唔係呀化....早知我由元朗出灣仔都去買啦...
SUSAT can fit for GG???

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-9-2007 09:09 發表

SUSAT can fit for GG???
我估佢地的意思係話fit大陸版, 而唔係猪猪...
眼光光~

拆左了..完全可以套用馬sir個豬豬sa拆解黎照住拆, 即係話, **SUSAT唔fitGG, 亦唔fit國產, 要執條喬或者換喬.  成份Blow Back已拆, 我換左個EG700落去, 用8.4v電試, 射頻較慢, 唔知換番條罵嬲儀原裝彈弓會唔會好d

發新話題