發新話題

裕華SA80

回覆 #29 mike-mike 的帖子

大陸版copy

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 6-9-2007 10:33 發表
拆左了..完全可以套用馬sir個豬豬sa拆解黎照住拆, 即係話, **SUSAT唔fitGG, 亦唔fit國產, 要執條喬或者換喬.  成份Blow Back已拆, 我換左個EG700落去, 用8.4v電試, 射頻較慢, 唔知換番條罵嬲儀原裝彈弓會唔會好d
多謝你的消息.

咁而家我再冇理由去買國產了, 不過出A2的話會諗下.
眼光光~

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 6-9-2007 10:33 發表
拆左了..完全可以套用馬sir個豬豬sa拆解黎照住拆, 即係話, **SUSAT唔fitGG, 亦唔fit國產, 要執條喬或者換喬.  成份Blow Back已拆, 我換左個EG700落去, 用8.4v電試, 射頻較慢, 唔知換番條罵嬲儀原裝彈弓會唔會好d
建議落syste*a既M100彈弓, 已經好好力
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
千其唔好用馬記果條原裝彈弓

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 6-9-2007 21:01 發表

千其唔好用馬記果條原裝彈弓
我用Systema 1J, okay 喎!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-9-2007 23:10 發表

我用Systema 1J, okay 喎!!!
SYSTEMX is ok....coz it's longer than marux

回覆 #33 14692 的帖子

多謝馬sir同22nd_SAS兄既赐教 , 除左M100彈弓同SR-25天梯之外仲有咩要攪先唔掃又有番罵嬲儀原裝既射頻呢?  仲有一個問題---間中嘔彈 , 關唔關個哭泣膠事? 仲有呢...我想裝個A2 cocking handle落去 , 唔知豬豬或者**有冇spare parts賣?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 7-9-2007 02:29 發表
多謝馬sir同22nd_SAS兄既赐教 , 除左M100彈弓同SR-25天梯之外仲有咩要攪先唔掃又有番罵嬲儀原裝既射頻呢?  仲有一個問題---間中嘔彈 , 關唔關個哭泣膠事? 仲有呢...我想裝個A2 cocking handle落 ...
換頂齒
a2 cocking 好似兩間都無出

回覆 #38 B20_hk 的帖子

唔該大哥, 想問下係咪用埋ZA SR-25頂齒?

**有a2 cocking,不過唔知有無spare parts賣

皇家空軍

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 7-9-2007 13:12 發表
唔該大哥, 想問下係咪用埋ZA SR-25頂齒?
No, orginial gear is available.

引用:
原帖由 B20_hk 於 7-9-2007 13:23 發表

No, orginial gear is available.
Dear brother, is that mean marux orginial one? thanks!

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 7-9-2007 13:28 發表

Dear brother, is that mean marux orginial one? thanks!
yes

回覆 #43 B20_hk 的帖子

thanks alot!

你支一買返來咩力?

皇家空軍

發新話題