發新話題

裕華SA80

回覆 #45 Royal_9413 的帖子

兩面....我手痕拆左條彈弓出黎, 度過完來同罵嬲儀老原彈弓一樣, 換左落去射頻有改善, 但力度未試, set番d齒可能會好d.

回覆 #46 raven_tang10123 的帖子

set左齒, 做左密氣, 換左maru儀原裝彈弓及Hop-Up, 仲換左個不知名金屬推彈咀(短過出廠個個小小), 8.4v電(佢跟果舊), Hop-Up全關, 結果.......一穿一裂

仲衰過ARMY老原!?

皇家空軍

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 09:46 發表
set左齒, 做左密氣, 換左maru儀原裝彈弓及Hop-Up, 仲換左個不知名金屬推彈咀(短過出廠個個小小), 8.4v電(佢跟果舊), Hop-Up全關, 結果.......一穿一裂
不錯

我支個Hop-Up得好細反應

皇家空軍

回覆 #48 Royal_9413 的帖子

我換maru儀老原彈弓都係想打細火d同諗住冇咁易掃咋...之前手拉改famas波箱SA80一面都冇 ...大哥唔洗咁驚訝  ,放假出開旺角先買SR25天梯同maru儀頂齒

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 10:27 發表
我換maru儀老原彈弓都係想打細火d同諗住冇咁易掃咋...之前手拉改famas波箱SA80一面都冇 ...大哥唔洗咁驚訝  ,放假出開旺角先買SR25天梯同maru儀頂齒
師兄你嚇得我呀^^
我就用呢支黎玩全原裝,開盒點樣就點樣

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 10:33 發表

師兄你嚇得我呀^^
我就用呢支黎玩全原裝,開盒點樣就點樣
大哥, 想問聲你用咩電? 用8.4射頻好似慢左d, 用9.6我諗會快d但係會唔會易掃? btw, 有冇拎過佢落場?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 10:37 發表

大哥, 想問聲你用咩電? 用8.4射頻好似慢左d, 用9.6我諗會快d但係會唔會易掃? btw, 有冇拎過佢落場?
師兄,我都係用住原本舊銀色兀電咋
射頻真係好似慢左少少ge
未有幾會帶佢出去玩呀

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 10:44 發表

師兄,我都係用住原本舊銀色兀電咋
射頻真係好似慢左少少ge
未有幾會帶佢出去玩呀
我只係擔心帶佢出去既話要帶埋支MP5SD做spare ....未用過國貨冇咩信心

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 10:48 發表

我只係擔心帶佢出去既話要帶埋支MP5SD做spare ....未用過國貨冇咩信心
我會帶多支HK53,唔係因為冇信心,係因為用黎CQB^^

皇家空軍

回覆 #56 Royal_9413 的帖子

唉, 望佢冇事啦, SR25天梯同馬記中齒都係買左先, 掃左先換喇, 考驗下國貨既實力, 加上佢個設計咁方便, 帶埋去換都仲得
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 16:50 發表
唉, 望佢冇事啦, SR25天梯同馬記中齒都係買左先, 掃左先換喇, 考驗下國貨既實力, 平p咁方便, 帶埋去換都仲得
係啦,我連個煲都無拆到,考驗下國貨既實力
G&G d煲掃到7彩,睇下ARMY會唔會
到底係中國(ARMY)醒定台灣(G&G)勁!

皇家空軍

回覆 #58 Royal_9413 的帖子

大哥, 下次有Game預埋我得唔得呀? 一齊帶佢上場
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:04 發表
大哥, 下次有Game預埋我得唔得呀? 一齊帶佢上場
好呀,師兄,你又game又叫埋我啦

皇家空軍

發新話題