發新話題

新手報到-有錯勿插- -

網價係賣比鬼佬, 所以貴d

順帶一題, 如你自問經濟能力唔好, 又唔想著到唔3唔4,
小弟勸你搵個可行的目標去慢慢砌, 最緊要夠定力, 忌亂買野..

p.s.解放軍難砌得齊, sig 552較冷門

引用:
原帖由 Dominic 於 4-9-2007 20:41 發表

小弟勸你搵個可行的目標去慢慢砌, 最緊要夠定力, 忌亂買野..

這是良心建議 無錯的.尤其當你為了跟大隊而選一些不太喜歡的種類時,日後留下的大量裝備是可以壓倉的...

引用:
原帖由 Dominic 於 4-9-2007 20:41 發表

嗯~

知道^^

不過我比較怕羞, 我估呢點成為我的優點, 所以唔會亂買野 (應該係少買)

購買清單
1.槍       
2.電池(9.6V 1700mAh)       
3.BB彈(0.25g)       
4.彈匣       
5.充電器(慢/快/放)       
6.面具       

暫時定552做槍
因為怕自己買少野, 所以整個清單出黎, 各位師兄睇下有冇問題??

D衫要時間搵~

引用:
原帖由 topppet4 於 4-9-2007 23:49 發表
購買清單
1.槍        
2.電池(9.6V 1700mAh)        
3.BB彈(2.5g)        
4.彈匣        
5.充電器(慢/快/放)        
6.面具        

暫時定552做槍
因為怕自己買少野, 所以整個清單出黎, 各位師兄睇下有冇問題??

D衫要時間搵~
2.5珠??請問師兄係邊到見到?

ps:sig552得日本廠有出,師兄唔諗下國產ak?(只係建議,最重要都係師兄鐘意~)
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 5-9-2007 18:58 發表
2.5珠??請問師兄係邊到見到?

ps:sig552得日本廠有出,師兄唔諗下國產ak?(只係建議,最重要都係師兄鐘意~)
人地話買2.5g bb彈姐,有話一粒 = 2.5g咩?佢買0.25 x 10粒唔得ge?

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2007 19:14 發表

人地話買2.5g bb彈姐,有話一粒 = 2.5g咩?佢買0.25 x 10粒唔得ge?

我向d師兄請教都有問題,咁我真係千古罪人|)

引用:
原帖由 老鼠 於 5-9-2007 19:19 發表
我向d師兄請教都有問題,咁我真係千古罪人|)
我o係一般討論區討論一下我ge見解o唔okay都有問題?

咁唔通我係千古罪人?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2007 19:23 發表

我o係一般討論區討論一下我ge見解o唔okay都有問題?

咁唔通我係千古罪人?
我點敢話你係咩人?

不過我新人真係唔知有2.5g嘛~唔好當我串人先得架........

引用:
原帖由 老鼠 於 5-9-2007 19:28 發表
我點敢話你係咩人?

不過我新人真係唔知有2.5g嘛~唔好當我串人先得架........
無人當你串人, 不過你跟本就係串緊人!

Saving Private Kai人

各位, 我打錯o左姐- -

唔好開罵戰啦

引用:
原帖由 topppet4 於 5-9-2007 19:36 發表
各位, 我打錯o左姐- -

唔好開罵戰啦
你放心,我地呢d唔係罵戰,我地好平心地討論ga,係有人玩野姐
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2007 19:42 發表

你放心,我地呢d唔係罵戰,我地好平心地討論ga,係有人玩野姐
咁我選擇o既, 基本上係唔係冇咩問題?

都無咩問題, 係叫做有支馬牌電槍玩下咁囉..
btw, 如果師兄打算玩仿真造型, 小弟不建議用sig552呢,
話晒都難襯造型, 遲下買裝備可能會好煩惱

原裝槍買9.6V...會唔會掃ga?

發新話題