發新話題

窮學生新仔

引用:
原帖由 伯言 於 3-9-2007 20:07 發表
係"年輕化"!
我曾經年輕...可是不曾如此低....(下刪N字)

引用:
原帖由 伯言 於 3-9-2007 20:07 發表
係"年輕化"!
係"兒童化"

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-9-2007 20:08 發表

我曾經年輕...可是不曾如此低....(下刪N字)
我都曾經低b...可是不曾如此無...(下刪N字)

回覆 #17 ?老虎仔? 的帖子

"Childrenalization"of CGF...

回覆 #19 match_man 的帖子

retardation of XXX...

做人千祈唔好「一時唔偷雞就做保長」

回覆 #7 bravohk 的帖子

我係班中最高... 距離仲愈拉愈遠

引用:
原帖由 rcbusin 於 3-9-2007 19:26 發表
上年開始同阿媽開始講要錢(係有小小不孝) 任插...
阿媽唔比...就從食飯錢入手...
阿媽一個禮拜比二百(一百八係for達通, 另一百就食飯飯。)
八達通...一百?嘿嘿!加五十先啦! 日日食飯用八達通...冇錢就問 ...
未識搵錢就係咁亂駛錢........

我打game買野d錢全部自己搵,唔好話你係學生搵唔到野做無錢,無錢就唔好玩,讀好d書先啦,靠呃打game...

我覺得冇理由拎父母俾你食飯既錢去玩 lor...搵你三餐,你就拎d錢去fing...

回覆 #24 adrianyahk 的帖子

我覺得自己食少d食平d save低去玩無問題, 但係人地比左錢你, 你又食返屋企, 又借d依昆人水...

因住遲下出張自動增值八達x比你, 唔比cash你, 你食用佢搭車用佢...

我果時都係等新年先買only= =

引用:
原帖由 伯言 於 3-9-2007 20:57 發表
我覺得自己食少d食平d save低去玩無問題, 但係人地比左錢你, 你又食返屋企, 又借d依昆人水...

因住遲下出張自動增值八達x比你, 唔比cash你, 你食用佢搭車用佢...
叫槍街d鋪裝定八達通...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 3-9-2007 20:58 發表
我果時都係等新年先買only= =
me 2  = =

回覆 #26 CrazyBoy 的帖子

你地定力好...

引用:
原帖由 rcbusin 於 3-9-2007 21:11 發表
你地定力好...
唔係我地定力好, 係你定力差....

發新話題