55 1234
發新話題

呢期興玩老翻mount.....................

引用:
原帖由 於 2007-9-5 19:44 發表

咁咪要買多幾個黎做實驗?
我都想有錢買多個,但係有時有錢都未必買到,呢個mount我已經由上年等到宜家...............
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-9-5 18:24 發表

我諗你...諗多左...

呢個mount係俾真槍用,真係咁容易可以用鑽同挫就可以整過個六角形??
佢可能想小弟學李白,『只要有恆心,鐵柱磨成針』.............................
我的雀雀..............................Orz

.....聽完就算,在公司開唔到呢D,會找條差唔多既一字批,用野扑一扑入去,再扭

=.=唔知點解我唔係幾信呢個mount係老"返"......由其是開post果個人講 ....更加唔信...

引用:
原帖由 仔仔 於 6-9-2007 01:57 發表
=.=唔知點解我唔係幾信呢個mount係老"返"......由其是開post果個人講 ....更加唔信...
廢話...

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-9-2007 01:59 AM 發表

廢話...
呢排我冇咩留意~~@.@我驚呢隻真係有出老返嘛....

引用:
原帖由 仔仔 於 6-9-2007 02:02 發表

呢排我冇咩留意~~@.@我驚呢隻真係有出老返嘛....
開POST果個WOR....

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-9-2007 02:11 AM 發表

開POST果個WOR....
=.=咁又係....

引用:
原帖由 仔仔 於 2007-9-6 01:57 發表
我只係話呢期興玩呢隻品牌o既老翻mount,所以我驚買到假o野.....................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 6-9-2007 09:57 發表

我只係話呢期興玩呢隻品牌o既老翻mount,所以我驚買到假o野.....................
兜...

55 1234
發新話題