發新話題

呢期興玩老翻mount.....................

呢期興玩老翻mount.....................

我又唔執輸,百零蚊買返個先........................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 mj_yim 於 2007-9-4 00:20 發表
大師兄........買左你會用咩
用唔到呀.....................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-9-4 10:12 發表
正wor....支962/961/952/951都o岩洗wor!
仲有900A..............

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-9-4 10:53 發表

900A都得?!
但係仲未揾到適合o既六角匙,所以暫時得個擺字....................!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2007-9-4 11:20 發表

跑去五金鋪配一條啦~
英制、公制都唔o岩,要揾美制.....................

引用:
原帖由 於 2007-9-5 19:44 發表

咁咪要買多幾個黎做實驗?
我都想有錢買多個,但係有時有錢都未必買到,呢個mount我已經由上年等到宜家...............

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-9-5 18:24 發表

我諗你...諗多左...

呢個mount係俾真槍用,真係咁容易可以用鑽同挫就可以整過個六角形??
佢可能想小弟學李白,『只要有恆心,鐵柱磨成針』.............................

引用:
原帖由 仔仔 於 2007-9-6 01:57 發表
=.=唔知點解我唔係幾信呢個mount係老"返"......由其是開post果個人講 ....更加唔信...
我只係話呢期興玩呢隻品牌o既老翻mount,所以我驚買到假o野.....................

發新話題