47 1234
發新話題

[G&P] G&P MAGPUL GBB 換鋼件問題?

G&P MAGPUL GBB 換鋼件問題?

1. 師兄們, 想問問你們換鋼撃鎚, BOLT STOP 件係換返G&P鋼件定有其他代用件。 事關個BOLT STOP 同條BOLT已經見到開始坡口。
2. 用返G&P 鋼件理論上係唔係唔洗執?
3. 另外因為我想換埋條井勝BOLT(係唔係可以直上?)。
4. 如果係代用件有冇D LINK 可以睇下?
5. 同埋D件你地會係邊間買...(知道唔可以比個名我, 請PM 小弟)
6. 事關小弟係GBB新手, 想知自己改以上既野難嗎? 想自己學識, 第時左自己都整到, 唔洗下下比槍鋪。
7. 見到有師兄換左尼隻鋼撃鎚, 上G&P網見唔到有, 係其他牌子補品?

萬分感激師兄們的幫助。

1.最好換返gp鋼件
2.如果係gp身通常唔洗
3.井勝bolt好似長過gp bolt
4.nil
5.各大槍店好似明槍都有
6.最難係上個撥片 會上到你火
7.呢個係gp 三連發鋼件 $1000 1set

如果換左鋼bolt stop
記得換埋bolt
唔係實…(鋁撞鋼你明的)
prime bolt好似直上

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 19:37 發表
1.最好換返gp鋼件
2.如果係gp身通常唔洗
3.井勝bolt好似長過gp bolt
4.nil
5.各大槍店好似明槍都有
6.最難係上個撥片 會上到你火
7.呢個係gp 三連發鋼件 $1000 1set
THX 師兄。
想問個 gp 三連發鋼件, 姐係單發佢都出3發? THX

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 19:39 發表
如果換左鋼bolt stop
記得換埋bolt
唔係實…(鋁撞鋼你明的)
prime bolt好似直上
明白~坡硬~

引用:
原帖由 hydeho 於 8-8-2013 19:44 發表

THX 師兄。
想問個 gp 三連發鋼件, 姐係單發佢都出3發? THX
safety 單發 三連發

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 20:10 發表

safety 單發 三連發
幾好喎。又連射到又可以省彈。

去qxf買成套下身鋼件
七舊水有找,
唔識嘅可以上網學,真係唔掂嘅,俾番qxf裝,手工錢唔會貴

換鋼bolt catch都唔一定要換鋼bolt
可以喺bolt到種鋼,
不過其實唔好拍網球拍,拉charging handle黎release bolt,其實都無問題

井勝super bolt拆咗尾舊嘢就上到

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-8-2013 20:58 發表
哦哦, 到時再上尼靖教CHING 們~
想問問G&P成SET鋼件要買邊SET?

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-8-2013 20:56 發表
去qxf買成套下身鋼件
七舊水有找,
唔識嘅可以上網學,真係唔掂嘅,俾番qxf裝,手工錢唔會貴

換鋼bolt catch都唔一定要換鋼bolt
可以喺bolt到種鋼,
不過其實唔好拍網球拍,拉charging han ...
點種, 係個BOLT磨走一舊仔?
但係粒鋼係邊買到?同埋點鑲入去?

引用:
原帖由 kai_matt 於 8-8-2013 20:58 發表
點解我井勝11年BoLT拆左都上唔到G&P身
搞到要用鋁BOLT

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 22:11 發表

搞到要用鋁BOLT
井勝不能直上?

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 22:11 發表

搞到要用鋁BOLT
你用跟槍bolt定散買bolt先?

回覆 12# 的帖子

im talking abt super bolt wor

47 1234
發新話題