發新話題

[G&P] G&P MAGPUL GBB 換鋼件問題?

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-8-2013 11:56 發表
樓主係買burst再換全鋼件
其實比到呢個budget, 我不如一次過買蛇蛇下場

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-8-2013 11:56 發表
樓主係買burst再換全鋼件
so sad
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 31# 的帖子

原先把槍,加burst, super bolt, 全鋼件
都過五千啦…
真偏井井,蛇蛇好過

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-8-2013 12:12 發表
原先把槍,加burst, super bolt, 全鋼件
都過五千啦…
真偏井井,蛇蛇好過
嗚嗚,唔好提傷心事。
個brust真係可以唔洗換住?但係我個個都蝕蝕地。

回覆 34# 的帖子

你買package咪有鋼sear lor

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-8-2013 12:33 發表
你買package咪有鋼sear lor

小弟係紅圈個到蝕左d, e家痴左一小片雙面膠紙墊返厚佢。
姐係我係個hammer 蝕?? 唔洗成個burst 換?

謝謝~

引用:
原帖由 hydeho 於 9-8-2013 13:24 發表

小弟係紅圈個到蝕左d, e家痴左一小片雙面膠紙墊返厚佢。
姐係我係個hammer 蝕?? 唔洗成個burst 換?

謝謝~
如果只係紅圈位蝕hammer無必要換
signature oversize

引用:
原帖由 siman2003 於 9-8-2013 13:36 發表

如果只係紅圈位蝕hammer無必要換
WA~感激。
咁換SET機組就同井勝BOLT就可以了~
1.井勝BOLT小問~其實佢市價幾$??
2.我琴日行過QRF 見到佢有賣什麼2013 版....咩版有冇咩唔同?定係一樣??
3.支BOLT係唔係連埋合鋁合金飛機?定係冇飛機? 換返GP個支個飛機入去就OK?

我都覺得自己多問題, 不過真係多謝師兄咁詳細既解答^^

引用:
原帖由 hydeho 於 9-8-2013 13:56 發表

WA~感激。
咁換SET機組就同井勝BOLT就可以了~
1.井勝BOLT小問~其實佢市價幾$??
2.我琴日行過QRF 見到佢有賣什麼2013 版....咩版有冇咩唔同?定係一樣??
3.支BOLT係唔係連埋合鋁合金飛機?定係冇飛機? 換 ...
我記得QRF組井勝Super Bolt 係買$ !)%)
有連鋁合金飛機不過都係換返GP飛機啦
signature oversize

引用:
原帖由 siman2003 於 9-8-2013 14:03 發表

我記得QRF組井勝Super Bolt 係買$ !)%)
有連鋁合金飛機不過都係換返GP飛機啦
$ !)%)  <-- 尼個代表咩?
有連鋁合金飛機不過都係換返GP飛機啦 << 鋁合金飛機唔係重好咩?

THX CHING 解答~^^"

回覆 40# 的帖子

睇keyboard la
係賣1080, 1180咁上下

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-8-2013 16:16 發表
睇keyboard la
係賣1080, 1180咁上下
明晒~因為見到個 $以為=4 -O-"" SOSAD

咁點解唔用返個鋁合金飛機?
THX

路過搭單一問,小弟刀係朱皮成槍,朱皮有冇淨鋼煲set買,行過明搶刀5覺有,thanks

引用:
原帖由 4jai 於 8-8-2013 23:32 發表

你用跟槍bolt定散買bolt先?
解決了
原來係個飛機爆左頭頂左前面
上到g&p身了

引用:
原帖由 alvin155 於 9-8-2013 22:58 發表
路過搭單一問,小弟刀係朱皮成槍,朱皮有冇淨鋼煲set買,行過明搶刀5覺有,thanks
GP冇出鋼BOLT~
係就要買井勝

發新話題