發新話題

[G&P] G&P MAGPUL GBB 換鋼件問題?

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-8-2013 19:37 發表
1.最好換返gp鋼件
2.如果係gp身通常唔洗
3.井勝bolt好似長過gp bolt
4.nil
5.各大槍店好似明槍都有
6.最難係上個撥片 會上到你火
7.呢個係gp 三連發鋼件 $1000 1set
樓主圖中的不是三連發套件
Hammer係SA出的Steel Hammer

附件

9-8-2013 07:32

signature oversize

引用:
原帖由 hydeho 於 9-8-2013 09:13 發表

Thank You.

想問問咁我自己想換機組鋼件, 係有得一SET買晒?
定一粒粒買? 點知邊粒岩....上g&p個網有好多。
你不如講一下你既筆直有幾多等其他師兄幫你想辨法啦

引用:
原帖由 hydeho 於 9-8-2013 13:24 發表

小弟係紅圈個到蝕左d, e家痴左一小片雙面膠紙墊返厚佢。
姐係我係個hammer 蝕?? 唔洗成個burst 換?

謝謝~
如果只係紅圈位蝕hammer無必要換

引用:
原帖由 hydeho 於 9-8-2013 13:56 發表

WA~感激。
咁換SET機組就同井勝BOLT就可以了~
1.井勝BOLT小問~其實佢市價幾$??
2.我琴日行過QRF 見到佢有賣什麼2013 版....咩版有冇咩唔同?定係一樣??
3.支BOLT係唔係連埋合鋁合金飛機?定係冇飛機? 換 ...
我記得QRF組井勝Super Bolt 係買$ !)%)
有連鋁合金飛機不過都係換返GP飛機啦

發新話題