17 12
發新話題

手槍夾袋邊隻好?

手槍夾袋邊隻好?

如果用uncle mike既槍袋for glock,用邊隻夾袋好呀?
初初諗過普普通通既孖夾袋...不過好奇...
唔知各位有冇d咩野推介呢?同價錢係幾多?唔該各師兄!

都要睇你造型/身上其他裝備先可以有最好

引用:
原帖由 Dominic 於 4-9-2007 23:12 發表
都要睇你造型/身上其他裝備先可以有最好鮋推介
唔該師兄既回覆先...
都係簡簡單單,唔係打wargame用..右邊槍左邊夾袋...
好似ipsc咁....不過唔會成日囉夾出來..只係會放係腰到

回覆 #3 am2188 的帖子

咁你set野玩咩用?

引用:
原帖由 伯言 於 4-9-2007 23:20 發表
咁你set野玩咩用?
好似ipsc咁...因為主要唔係囉來玩囉.....
只係放係腰得閒就囉出來打下咁...
硬既快拔o唔ok呢唔知各師兄有冇d咩野意見

引用:
原帖由 am2188 於 4-9-2007 23:25 發表

好似ipsc咁...因為主要唔係囉來玩囉.....
只係放係腰得閒就囉出來打下咁...
硬既快拔o唔ok呢唔知各師兄有冇d咩野意見
milforse 囉, $50一隻, 咩槍都得...

硬既要夾番槍款

引用:
原帖由 伯言 於 4-9-2007 23:28 發表

milforse 囉, $50一隻, 咩槍都得...

硬既要夾番槍款
milforce係邊隻呀?係咪孖夾袋?
我見uncle mike好似有隻係孖夾既..個隻o唔ok呢?唔該晒

引用:
原帖由 am2188 於 4-9-2007 23:29 發表

milforce係邊隻呀?係咪孖夾袋?
我見uncle mike好似有隻係孖夾既..個隻o唔ok呢?唔該晒

uncle mice果隻要對應番槍型

如果唔係要超快reload的話,

平平地可用圖中的 :

好d有eagle, blackhawk等

落belt的話就小心買錯molle款

引用:
原帖由 伯言 於 4-9-2007 23:33 發表

uncle mice果隻要對應番槍型
明白既....如果uncle mike夾cqc夾袋會唔會好怪呢?

回覆 #10 am2188 的帖子

用埋一套好feel d...

我係落2吋bult既....
eski睇過好似幾唔錯..不過想轉下...
我見s3好似有d佢出既彈夾袋ok嗎?同夾袋可以打橫放嗎?

uncle mike夾cqc

我就係咁

都ok的

引用:
原帖由 里安 於 4-9-2007 23:43 發表
uncle mike夾cqc

我就係咁

都ok的
cqc係出單夾袋?有冇孖夾袋呀?

引用:
原帖由 伯言 於 4-9-2007 23:41 發表
用埋一套好feel d...
同一套意思係??

17 12
發新話題