發新話題

新手求老鳥狙擊手回答

新手求老鳥狙擊手回答

雪狼m24 m200 m14ebr l96 awp這些狙擊槍新手買那把好啊??你們用什麽狙擊槍的原裝可以打多遠??改過之後可以打多遠不求威力求射程遠些少你們有什麽推薦我實在不知道怎麼選你們有什麽好的推薦可以講講師兄們..........

m200
DSR-1
呢D最好
重狙

傳統既馬記VSR(或彷品)/ TYPE96 / BAR10 / CLASSIC AXXY M24 / APS2(1) 等等...

補品多, 網上資料多

無論如何, 馬記原裝不改下, 準確度仍有保證
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

別m14ebr... 重到嘔....

引用:
原帖由 MK46 於 19/8/2013 08:35 PM 發表
別m14ebr... 重到嘔....
可能人地係大隻仔呢

不過有時鍾意起一支槍上黎都唔會去計較呢D野
正如熱戀中的戀人一樣,甚麼都不計較,因為愛情是盲目的

回覆 5# 的帖子

我比较瘦m14ebr真得好重??

回覆 3# 的帖子

师兄如果买m24雪狼版本的话好不好还有马老二太贵了还有狙击枪原装可以打多远改过之后可以打多远

引用:
原帖由 qq965931859 於 20-8-2013 09:28 發表
我比较瘦m14ebr真得好重??
真係好好好重, 大約一包5KG米咁重, 仲未計鏡及Bipod

比我玩Sniper會用返馬記d槍或國產野, 爛左唔會可惜
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

M14EBR真係好X重,小弟有枝RA lv2
當你被人發現,要奪命狂奔,就知味道...

引用:
原帖由 Contingency 於 20-8-2013 09:36 發表
M14EBR真係好X重,小弟有枝RA lv2
當你被人發現,要奪命狂奔,就知味道...
仲邊度有得走
拎把sidearm出黎同佢死過啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

可能拎枝M4 "sidearm"出泥

認真,狙擊手的sidearm,大家覺得有冇需要有全自動功能??

我用支KC-02就滿足所有AIRSOFT SNIPER要求! 只係冇左BOLT ACTION.......

價錢叫平! 比較起啲真SNIPER款長槍!
唔過兩J!
準確!
易用!
輕!
半自動! (重可以加AUTO KIT)

我傾向手拉,VSR-10
主因係冇咁嘈~~

引用:
原帖由 rho837 於 20-8-2013 10:50 發表
我用支KC-02就滿足所有AIRSOFT SNIPER要求! 只係冇左BOLT ACTION.......

https://encrypted-tbn2.gstatic.c ... Q7JsG05GWBynjG_oc0Q

價錢叫平! 比 ...
呢把一直想買, 但search返黎結果係佢既匣漏氣問題一大堆, 師兄點解決

發新話題