25 12
發新話題

[VFC] 勁抽嘩佬

勁抽嘩佬

咁堅??不過full一匣有無腳軟先~~

應該尾個五槍腳軟

幾錢呀標哥?
整粒玩下先

回覆 3# 的帖子 回覆 2# 的帖子 回覆 4# 的帖子

請問會大力很多嗎?

諍聽AMG個名都夠凶狠! 重要用"High Output"形容! 唔試對唔住佢地!

換鋁bolt 要四舊, 呢粒valve 8草野,
真係咁神的話值得一試, 不過隻隻匣要換
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-8-2013 11:06 發表
換鋁bolt 要四舊, 呢粒valve 8草野,
真係咁神的話值得一試, 不過隻隻匣要換
鋁bolt連飛机成set先兩舊幾咋喎!邊洗四舊呀?

引用:
原帖由 baby_fung1975 於 26-8-2013 17:49 發表
鋁bolt連飛机成set先兩舊幾咋喎!邊洗四舊呀?
下?   請問咩牌子呀??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-8-2013 17:54 發表

下?   請問咩牌子呀??
女火金囉~

引用:
原帖由 baby_fung1975 於 27-8-2013 15:23 發表
女火金囉~
2slow師兄講嘅鋁bolt,其實係依隻………:

TSC那個??
得個穀, 又貴又無marking.

VFC的平成半full marking仲要係full set.

唯一唔同係TSC話係CNC law...

引用:
原帖由 小鬼182 於 27-8-2013 16:07 發表

2slow師兄講嘅鋁bolt,其實係依隻………:
係呀
咁即係要我再買過女火金

25 12
發新話題