發新話題

[WE] we 一、刀、流、、、產

仲有彈匣既通用測試, 開樘版M4, PDW, SCAR都用到新Pmag

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

好奇PmaX 三軍補唔補

隻匣又真係幾正既!!

附件

9-9-2013 23:57

個qmag有好大個R字口既!
引用:
原帖由 iris 於 9-9-2013 11:11 發表
http://www.ebairsoft.com/airsoft-blowback-p-7206.html

唔知佢幫唔幫倒手呢?

引用:
原帖由 fishman 於 10-9-2013 22:23 發表
個qmag有好大個R字口既!
R--REMINGTON

兩岸P大已做左R記marking 的ACR,正都無朋友.....如果換左條骨

我CHECK 下個邊重有無貨先!!
以我所知, 今次個價幾咸下,
運費就一定要自己再加上去!!

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2013 12:48 發表
兩岸P大已做左R記marking 的ACR,正都無朋友.....如果換左條骨
係啦,P大每次都有驚喜。

http://www.arms-cool.net/forum/thread-142701-1-1.html

pmag上既刻字好堅~!

點整ga???
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-9-2013 16:09 發表
pmag上既刻字好堅~!

點整ga???
3D print左個凸字再貼係面得唔得呢

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2013 16:10 發表

3D print左個凸字再貼係面得唔得呢
真定假呀?? 你快d試下啦

我真係好想知佢點搞

引用:
原帖由 2slow 於 12-9-2013 16:13 發表

真定假呀?? 你快d試下啦

我真係好想知佢點搞
我再去睇真D....佢d字唔係凸
而係同個surface同一高度,反而係有個框凹左入去。
即係好大機會係拆左個皮出來羅去CNC 鑼走凹左果D料?

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2013 16:20 發表

我再去睇真D....佢d字唔係凸
面係同個surface同一高度,反面係有個框凹左入去。
即係好大機會係拆左個皮出來羅去CNC 鑼走凹左果D料?
睇真d又好似係, 但HK有邊間可以做呢樣野呢

而家都未知香港入唔入到
Acr個版權係Remington, Masada個版權係magpul
照理就無問題
亦有傳聞係想等歐美開賣先…

己知香港有人入咗手,Performance唔錯
不過有個位好似好易爛

邊個話Acr個版權係Remington, Masada個版權係magpul

你知晤知ACR係咩意思先

甘BUSHMASTER ACR版權係BUSHMASTER?

發新話題