發新話題

USP .45一問

引用:
原帖由 xana213 於 26-9-2013 02:13 發表

噢...咁唯有就住玩或者直上神台槍
我2支都上神枱

S7果支換左滑架唔想打

舊果支已經冇左衝動去打
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-9-2013 02:33 發表

我2支都上神枱

S7果支換左滑架唔想打

舊果支已經冇左衝動去打
你兩支都玩過,覺得S7好定舊系統好d?

引用:
原帖由 xana213 於 26-9-2013 09:55 發表

你兩支都玩過,覺得S7好定舊系統好d?
打起上黎係S7好D

睇就 OLD SYS好D

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-9-2013 14:10 發表

打起上黎係S7好D

睇就 OLD SYS好D
S7個滑架係咪用晒印字marking,連淺刻都冇埋?

引用:
原帖由 xana213 於 27-9-2013 01:36 發表

S7個滑架係咪用晒印字marking,連淺刻都冇埋?
只要係寫住heavy weight slide 既都係咁

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-9-2013 01:41 發表

只要係寫住heavy weight slide 既都係咁
噢~咁真係美中不足
希望馬記會做好d  la

引用:
原帖由 xana213 於 27-9-2013 01:47 發表

噢~咁真係美中不足
希望馬記會做好d  la
換滑架咪得囉...
馬記更加會美中不足啦, 下身made in japan 一定會有
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-9-2013 08:49 發表

換滑架咪得囉...
馬記更加會美中不足啦, 下身made in japan 一定會有
SD同D記既滑架都偏貴,唔係好捨得買啊

引用:
原帖由 xana213 於 27-9-2013 09:12 發表

SD同D記既滑架都偏貴,唔係好捨得買啊
SD 小弟認為唔算貴喇, 跟埋外管比你呢...
D記就真係偏貴, 賣咁貴都只不過係CNC鋁材
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-9-2013 09:15 發表

但買過D記,羅過上手把弄後.....你會發覺她是值得的。
CNC加工及細部重現,深核字精美而且明顯。
還有D記是跟仿Trijicon Sight一套。
計落同SD根本係差不多價錢。

引用:
原帖由 RCman 於 27-9-2013 09:51 發表

但買過D記,羅過上手把弄後.....你會發覺她是值得的。
CNC加工及細部重現,深核字精美而且明顯。
還有D記是跟仿Trijicon Sight一套。
計落同SD根本係差不多價錢。
D記現在賣幾錢呢?
你買左??

引用:
原帖由 2slow 於 27-9-2013 09:57 發表

D記現在賣幾錢呢?
你買左??
D記我只買過XDM compact slide, 做功一流。

引用:
原帖由 2slow 於 27-9-2013 09:15 發表

之前有支Glock換PGC滑架大約4舊水就有,相比之下就覺得貴少少...

引用:
原帖由 xana213 於 27-9-2013 10:49 發表

之前有支Glock換PGC滑架大約4舊水就有,相比之下就覺得貴少少...
現在除左PGC G17卅18滑架$500內有交易(我都買過佢G18用)。
其他鎗款都幾難有甘平......不能以遍蓋全

引用:
原帖由 RCman 於 27-9-2013 11:12 發表

現在除左PGC G17卅18滑架$500內有交易(我都買過佢G18用)。
其他鎗款都幾難有甘平......不能以遍蓋全
比較PGC,SD,D記既造工,師兄仲有冇咩評價
PS:我剩係用過PGC,覺得佢幾易花

發新話題