發新話題

係咪唔好買SUSAT住呢?

有無發現支國產橋同貓兄條橋相反左方向?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 16:47 發表
有無發現支國產橋同貓兄條橋相反左方向?
有呀, 國產粒羅Co係裡面, 呢個就係你話換喬要掩Bolt既原因?
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

唔係呀,其實我唔知邊面向前所以先問

皇家空軍

回覆 #18 Royal_9413 的帖子

堅野既羅C都好似o係由上面入架喎

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:16 發表
堅野既羅C都好似o係由上面入架喎
但係army支sa入面無位放C帽,所以要拆左個煲

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:19 發表

但係army支sa入面無位放C帽,所以要拆左個煲
咁大工程?! 究竟要點攪架? Army曲果條包唔包羅C架?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:25 發表

咁大工程?! 究竟要點攪洎囓]羅C架?
唔包架$120蚊得條橋

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:28 發表

唔包架$120蚊得條橋
幾蚊粒都唔包 ...仲要去配羅C...

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:30 發表

幾蚊粒都唔包 ...仲要去配羅C...
仲有,佢話fit真鏡,不過唔知係唔係

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:36 發表

仲有,佢話fit真鏡,不過唔知係唔係
以前MMC果支好似唔洗執都fit真鏡, 如果佢照住做就fit啦...

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:40 發表

以前MMC果支好似唔洗執都fit真鏡, 如果佢照住做就fit啦...
你有mmc嗎?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 9-9-2007 17:42 發表

你有mmc嗎?
有過, 好耐之前o係舊公司個store room搵出黎...全黑版, 之後俾左人, 後悔至今

不過而家台仔SA我換左MMC hand guard, 上蓋可以"歇"開

[quote]原帖由 mike-mike 於 9-9-2007 14:28 發表
台仔so far都未出過事...唔好太緊就得.
而前用開個APS紅點(ACOG款), 最近買
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 9-9-2007 17:25 發表

咁大工程?! 究竟要點攪洎囓]羅C架?
唔包,and fit到真susat...同埋用armycode果條橋係唔會影響度個bolt.....

條橋點分前後?

皇家空軍

發新話題