發新話題

[G&P] 本人第一次接觸GBB,新買支G&P M16 ,有問題望各CHING解答

本人第一次接觸GBB,新買支G&P M16 ,有問題望各CHING解答

本人第一次接觸GBB,新買支G&P M16 ,發覺轉單發連發個制實到轉唔到,可有方法解救,THX各CHING~

單發連發要用少少力

safe就要拉左bolt先轉到
我生得聰明得罪你咩!!!

好實, 同完全轉唔到, 係2回事, 請問樓主係邊樣?

有機會係個trigger偏埋一邊,頂住個selector,打開睇上下身檢查一下

我都剛砌左支GPm4, 係實的,轉多幾次就会鬆.
vincentlee

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 4-10-2013 18:34 發表
單發連發要用少少力

safe就要拉左bolt先轉到
正常架喎.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 magichour 於 5-10-2013 11:13 發表

正常架喎.
人地第1次接觸ja

我初初玩wa sysm4係買左套wok黎砌

砌完之後我發現selector 異常地緊 (單發轉連發果邊, 如果撥左去safe果邊, 係更加難撥番去單發)

後尾換左鋼就咩事都冇lu

GP 個選擇制係實到冇朋友,佢插入選擇制果粒「的」下面壓住條彈弓,係頂到好實,
一係轉得多等粒「的」蝕少少會易轉D ,一係CUT 些少彈弓圈,但如果手殘CUT 多左,個制就會好鬆...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

已攪店,thx 各位~

已攪店,thx 各位~

引用:
原帖由 magichour 於 5-10-2013 11:13 發表

正常架喎.
你渣支WE就唔正常加拿

回覆 10# 的帖子

我係cut圈嘅

引用:
原帖由 N_G 於 5-10-2013 18:51 發表

你渣支WE就唔正常加拿
咁係 WE 唔正常喎.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 vincentlee 於 4-10-2013 23:10 發表
我都剛砌左支GPm4, 係實的,轉多幾次就会鬆.
我都係, 第一下換鋼件個時好緊~!

發新話題