49 1234
發新話題

老莫~~

老莫~~

我今日去莫C睇…
一套二手ACU真品 $360 -o-
咁平??
各位師兄,信唔信得過??係唔係真品來架??

唔該~

我諗呢個就唔係真既,出面都賣緊密$7XX一套,老莫點都唔會賣我 咁平

used item??
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

我未俾老莫阿莫生昆過...我唔信你問佢佢會唔答你...

老莫D ACU 套服 係真0架!! 佢呢批貨 賣0左成年啦!
好似所餘無幾! 要買快D!!

好多有識之game友買0左! 唔信可以帶識分辨0既朋友 去check 0下!!
呢批係2手used item!
未見過商品有2手喎!

引用:
原帖由 kenwong1026 於 10-9-2007 19:44 發表
我諗呢個就唔係真既,出面都賣緊密$7XX一套,老莫點都唔會賣我 咁平
平宜未必 假0野, 貴价賣 亦未必係真品!
你我都唔知佢0地個入貨价!!

老莫 以前有將 德軍真品 套服 由$3xx 降到 $100-/set 0既歷史!
所以會信佢係真軍品!!

老細親口同我講呢d 係二手真軍品
我以有限的知識來分辨,應該是真的
不過當然係用到起哂毛粒

我見過.......真到重有好多黃泥漬!!!

我 0地 都見過 重買0左 !! good condition 俾我0地揀0左!
係泥色印 用洗洁精洗乾淨晒! 好過 民版 好多!! 真品$180-! 算好抵用!!
佢D衫無乜問題, 不過得細碼! D細粒就'著蘇'晒 !!

老莫D野、堅就話堅、漏就話漏。
你估系先X

引用:
原帖由 hintz123 於 11-9-2007 12:07 發表
我 0地 都見過 重買0左 !! good condition 俾我0地揀0左!
係泥色印 用洗洁精洗乾淨晒! 好過 民版 好多!! 真品$180-! 算好抵用!!
佢D衫無乜問題, 不過得細碼! D細粒就'著蘇'晒 !!
have IR tag?
which year ?(you can refer to SPM no on the label )
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 小湛子~~ 於 10-9-2007 18:44 發表
我今日去莫C睇…
一套二手ACU真品 $360 -o-
咁平??
各位師兄,信唔信得過??係唔係真品來架??

唔該~
佢開你 $360-套!
睇0黎你地都係 細粒 0既學生哥!
我地買耍$400-o架!! 因為要條中長碼褲!!

你0地都係 (標住貴价) 貨品年代中 長大!! 其實好多0野 係可以平D!
睇D鋪 想賺幾多0者!!

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-9-2007 12:19 發表

have IR tag?
which year ?(you can refer to SPM no on the label )
99.9%有黑色粒 (低照度反光貼)!即所謂IR tag!!!
佢有04,05 年貨,都有SPO100,SPM100 0既軍code !!!
0渣魔術貼,同靚平勾魔術貼 貨佢都有!!

引用:
原帖由 samurai 於 11-9-2007 12:17 發表
老莫D野、堅就話堅、漏就話漏。
你估系先X
可以話比你知間間鋪都差唔多~
哈哈~~

唔該咁多位師兄~~
呢D二手真品D色仲有冇佢本身的作用架???

49 1234
發新話題