發新話題

老莫~~

引用:
原帖由 小湛子~~ 於 11-9-2007 15:23 發表
唔該咁多位師兄~~
呢D二手真品D色仲有冇佢本身的作用架???
....都唔關事...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2007 16:27 發表

....都唔關事...
不能同意你更多
著過就會失去功能的gear都幾高保安度下囉.....

老莫D野、堅就話堅、漏就話漏。
你估系先X.............
why say that...老莫  tell you ???

引用:
原帖由 sa80bena2 於 12-9-2007 00:24 發表
老莫D野、堅就話堅、漏就話漏。
你估系先X.............
why say that...老莫  tell you ???
佢唔會指明人地係 流野!最多教人點分商品;同埋話人頗貴!!

引用:
原帖由 apekay 於 12-9-2007 01:04 發表

老莫老闆不嬲真品話真品 商品貨copy佢一定講明
都係有保留~~
對某d貨佢會好老實地真品話真品, copy 話copy~

引用:
原帖由 hintz123 於 11-9-2007 12:07 發表
我 0地 都見過 重買0左 !! good condition 俾我0地揀0左!
係泥色印 用洗洁精洗乾淨晒! 好過 民版 好多!! 真品$180-! 算好抵用!!
佢D衫無乜問題, 不過得細碼! D細粒就'著蘇'晒 !!
sounds good~~
would u mind post some image of ur acu??

well, the boss is just a bit cool, but he is very honest, the price is reaonable either

引用:
原帖由 apekay 於 12-9-2007 01:04 發表

老莫老闆不嬲真品話真品 商品貨copy佢一定講明
信唔信你鐘意點都可以架啦|)
問佢咩野都話下期返...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-9-2007 13:10 發表

問佢咩野都話下期返...
0岩0咼! 開門做生意唔通話無得返!!
军品呢樣0野好難講;好似我上xbay咁;都唔係成日有貨買!!
好似2-3年以前佢 舊鋪 返好多 UK 新貨 :-
(05 繩鈕沙漠衫褲,smock,95,00,05 套裝,webbing,裝備0添)!
不過你撞唔到!!

引用:
原帖由 hintz123 於 13-9-2007 02:20 發表

0岩0咼! 開門做生意唔通話無得返!!
军品呢樣0野好難講;好似我上xbay咁;都唔係成日有貨買!!
好似2-3年以前佢 舊鋪 返好多 UK 新貨 :-
(05 繩鈕沙漠衫褲,smock,95,00,05 套裝,webbing,裝備0添)!
不過 ...
你唔知啦 , 我試過同一件野佢"下期" , "好快"左幾次 , 成半年

佢都一時時既 , 我都撞過好野 , 2000褲140蚊條....

不過自此我都唔問佢返唔返咩野囉...

見到有就買無就算
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

How to identify real ACU, pls see "Dr. THOMAS" post:

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

係XYZ口中暗示過,
佢地好多時返到平靚野,代價係唔定時,
因為如果要好似XYZ一樣,長期有貨有碼,
冇可能做到咁平.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

佢幾好人,我同佢第2次買英軍沙衫都用返佢第一次開個價給我

Marpat woodland 都系$180 Only

行仔都要$450
大兵都要$500

發新話題