發新話題

[GHK] GHK出M4(32樓新圖)

引用:
原帖由 Dave 於 16-10-2013 10:32 發表
唔知做唔做到全原裝唔洗攪一餐即上場的gbb

如果得既話果堆 gp , ka 爆炸kit 可以收檔。btw ksc 都是一個選擇,但d 匣真係重到嘔,擔心緊 ghk 內外式匣會否都一樣。
睇圖GHK呢款匣似係用G5匣肉再加外鐵皮。
相信會比WA系匣輕少少...不過還是重
G5匣氣化係唔錯,我也買了兩個用於KA/GHK PDW上

噢勞 !!! 我啱啱先攪掂支 gp m4 , 而家無事無幹好滿意之際 , 竟然彈出支 ghk m4

唔知用唔用得番 ghk pdw 的匣,
如果得就好正.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 magichour 於 16-10-2013 11:32 發表
唔知用唔用得番 ghk pdw 的匣,
如果得就好正.
我相信會用到G5匣,即係舊版PDW都用到。
但要氣化好....都唔會用PDW鐵皮了
所以...用得都唔會好正

引用:
原帖由 RCman 於 2013-10-16 17:12 發表

我相信會用到G5匣,即係舊版PDW都用到。
但要氣化好....都唔會用PDW鐵皮了
所以...用得都唔會好正
"氣化好" 唔係 ghk pdw 匣的賣點咩?
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

正呀 ! 又有新玩具試

引用:
原帖由 magichour 於 16-10-2013 18:08 發表

"氣化好" 唔係 ghk pdw 匣的賣點咩?
不是

係咪銀色?
目標太多
彈藥太少

頂個條係井勝,中間係GHK(第一張圖已經見到是銀色),最底個條是國產飛機頭已話比你知。

SR47 出就好了
菜鳥一號

引用:
原帖由 RCman 於 2013-10-16 20:40 發表

不是
剛剛睇到你對 G5 匣的 review.  Thanks.
期待 GHK 的 M4.

我估係中間銀色果支, 個設計有d唔同
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題