發新話題

[GHK] 資本主義下的AK

引用:
原帖由 loveless 於 20-10-2013 14:41 發表

嗚...你又令我諗起呢碌仲係得個殼
個蛇蛇身好靚靚

引用:
原帖由 RCman 於 20-10-2013 18:28 發表

個蛇蛇身好靚靚
我後來至發覺原來字款不是那回事

引用:
原帖由 RCman 於 20-10-2013 17:22 發表

現在用了AKU的鋼摺柄。如果用tube果種M4 stock要換過個AKM下身至裝到,所以不會了。
R兄,有到風匠神準備出m4 stock tube for ak105 版,你我都係準備定錢啦

BTW,想問R兄,你用匠神個16mm轉14mm火帽頭,係唔係好搖?
我都想用14mm muzzle brake......但係想直上唔用adaptor......

引用:
原帖由 hklovers 於 21-10-2013 13:55 發表
BTW,想問R兄,你用匠神個16mm轉14mm火帽頭,係唔係好搖?
我都想用14mm muzzle brake......但係想直上唔用adaptor......
如果真係有出AK105尾裝M4 stock, 又會多一個做型了
個24-14mm唔搖,不過如果要求再高一點,可以佢新出果款14mm連三角準星果款就仲正!

PS: 16mm轉14mm是比KWA/KSC的釘鎗用,AK是24mm>14mm

附件

21-10-2013 14:08

引用:
原帖由 RCman 於 21-10-2013 14:08 發表

如果真係有出AK105尾裝M4 stock, 又會多一個做型了
個24-14mm唔搖,不過如果要求再高一點,可以佢新出果款14mm連三角準星果款就仲正!
但係呢隻新ge, 係唔係要換外管
不過為左外型,都好有可能換

BTW,呢款咁似台仔有隻都係咁樣,只係外管位係比更長外管

引用:
原帖由 hklovers 於 21-10-2013 14:10 發表

但係呢隻新ge, 係唔係要換外管
不過為左外型,都好有可能換

BTW,呢款咁似台仔有隻都係咁樣,只係外管位係比更長外管
http://www.kic.com.tw/shop/image ... /popup_images/10504 ...
相信唔洗換外管,另Dynamic Star 都有呢款出左。
寫明係For LCT / GHK AK

附件

21-10-2013 14:22

張圖下面comment 話ak105 用唔到,姐係要換外管啦
不過張圖6月出,到依家都未有

引用:
原帖由 hklovers 於 21-10-2013 14:25 發表
唔洗換外管就正呀
不過張圖6月出,到依家都未有
未出.....

匠神FB張圖下面comment 話ak105 用唔到,姐係要換外管啦
不過如果dynamic star 唔洗換管,我買dynamic star 算啦

講黎講去都未出!好心啲coming soon如果係一季之後都未出就唔好soon啦。用coming next season, next year, next decade 啦

D定價貴到我心無雜念

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2013 16:46 發表
D定價貴到我心無雜念
蛇蛇你都得....呢D小費來之麻

引用:
原帖由 RCman 於 21-10-2013 17:19 發表

蛇蛇你都得....呢D小費來之麻
4百大洋去買條同司馬一模一樣做闊晒但原本只賣70蚊既ultimak骨, 我有點不爽

用番司馬條cheap野, 自宮我切~~

發新話題