發新話題

[GHK] 資本主義下的AK

RC兄條下骨重唔重?
我只有KA版本o個條, 陽極算做得有水準, 但重量亦直迫真品, 根不不切實際

btw, stickman係把槍擺在架高了的透明玻璃之上影, 令陰影消失
大哥你橫掂都係要擺陣, 不如再行多步來個超英趕美

引用:
原帖由 RCman 於 19-10-2013 19:44 發表

我無擺陣影的,只係鋪張白紙係台面,
用DC仔影,無閃燈只係用室內光源採光。
Amode, Auto ISO, f5.6....就係甘簡單,我要求好低...影左五分鐘就完成。

支骨....係H牌....幾重下....所以我無換鋼外管了....反而 ...
我呢張係扮Stickman早期影法的, 山寨取巧mode.
DC 加一支nikon外閃, 1/60 f/5.6  ISO 200
要用外閃令張相over, 然後在PS要搞15分鐘左右..
網上睇過到o下骨, 要聞相就即刻要穿崩了..

裝呢條骨前節真係重得有點不可理喻, 我想鑽窿偷輕佢...

引用:
原帖由 RCman 於 20-10-2013 13:14 發表

無計過呢
不過我沒有AEG,所有都是GBBr
今早剛拿出幾支M4保養下....
嗚...你又令我諗起呢碌仲係得個殼

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-10-2013 14:37 發表
佢D野係堅定流?
堅的..
潮牌潮物指定殺手...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-10-2013 14:46 發表

wt the ?!
咁買堅野法會PK的

佢辦雜誌ga
典型邪惡資本主義故事
原本為興趣影相擺上網
睇到個個麻甩佬熱血沸騰飛身去買買買
於是個個潮牌都揾佢影相..

引用:
原帖由 RCman 於 20-10-2013 18:28 發表

個蛇蛇身好靚靚
我後來至發覺原來字款不是那回事

D定價貴到我心無雜念

引用:
原帖由 RCman 於 21-10-2013 17:19 發表

蛇蛇你都得....呢D小費來之麻
4百大洋去買條同司馬一模一樣做闊晒但原本只賣70蚊既ultimak骨, 我有點不爽

用番司馬條cheap野, 自宮我切~~

引用:
原帖由 RCman 於 21-10-2013 19:24 發表

呢個係AKU仔長度?
原本係WE 碌74UN...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-10-2013 20:09 發表

毒我吾到毒我吾到毒我吾到毒我吾到
強烈感覺到我地既資本主義未必毒到你, 所以又要派佢出場...

引用:
原帖由 RCman 於 22-10-2013 09:37 發表

是物東東俄佬傢伙來?
類似呢D呢 ..

引用:
原帖由 RCman 於 22-10-2013 15:13 發表

唔夠你地玩
相片不屬於我耶

發新話題