發新話題

EBR出啦出啦

樓主買左未?
NO COMPROMISE!

今日見到國狗M14(成身魚骨果款)

見到有位師兄拿上手睇左好耐,手工不錯

引用:
原帖由 joey 於 11-9-2007 23:27 發表

見到有位師兄拿上手睇左好耐,手工不錯
果支叫M14 EBR....

我今日都有去密lin度睇.
好重手, 全金屬, 做工不錯, 不過上身同骨之間有虛位. 前手扥膠位膠左d.
無marking, 有make in china.
開槍聲幾實淨.
$900係咁上下. 平豬標4倍. 質素唔會差4倍, 都算抵買.
未買過國狗既我都心郁郁,
想買黎換番marui上身同波箱, 不過唔知fit唔fit位.

引用:
原帖由 SK2 於 11-9-2007 23:45 發表
我今日都有去密lin度睇.
好重手, 全金屬, 做工不錯, 不過上身同骨之間有虛位. 前手扥膠位膠左d.
無marking, 有make in china.
開槍聲幾實淨.
$900係咁上下. 平豬標4倍. 質素唔會差4倍, 都算抵買.
未買過國 ...
made in china 係刻字??
刻係邊??
上身同骨之間有虛位就已經頂唔順....
上神台都係豬標啦....
唔係..國狗都係一個好選擇既....
支國狗唔知會唔會生繡呢??

回覆 #2 Pvt.King 的帖子

咁人地唔識mr~~~~

引用:
原帖由 老鼠 於 11-9-2007 22:39 發表
樓主買左未?
要知會你嗎?

幾重ar???
m249咁重就死得....

引用:
原帖由 joey 於 12-9-2007 00:11 發表
咁人地唔識mr~~~~
啊,  真少見,你在槍街出沒.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 mid_te 於 12-9-2007 02:36 發表
幾重ar???
咁你死得喇,就算gp果套我都覺得重到呀媽唔認得....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 mid_te 於 12-9-2007 02:36 發表
幾重ar???
唔係成支幾重問題,係平衡問題,前份過份地重,尾位就有如冇重量.....如果加埋電......加上把野本身都同把國249差不多

拎過上手後 , 前重後輕 , 覺得仲重過國產249

引用:
原帖由 阿Fee 於 12-9-2007 10:13 發表
拎過上手後 , 前重後輕 , 覺得仲重過國產249
我覺得係聚

我都有猫兵度睇過。
真係好重,全金屬.
但係吾敢帯落場。

遅D再減先考慮。

發新話題