26 12
發新話題

我係新手 M16槍問題

引用:
原帖由 Mars_SES 於 12-9-2007 13:39 發表
VN

A1

除左marking唔同重有咩分??
左邊的分別的確只有marking, 右邊會多d.
眼光光~

搵到d相, 上為VN, 下為A1身.
眼光光~

引用:
原帖由 yik68 於 13-9-2007 10:31 發表
另外,我想問多一樣野,如更換了FRON SET ,之后是否就同A2 一樣樣了???
我都唔太sure,但應該就係啦,因為照相睇,佢槍管個厚度同槍托個長度都應該係A2款來,隻Grip就更加唔洗講啦
同埋個下槍身,a1/vn係fire mode果度有auto,semi同saft,但a2係burst,semi,saft...(但當然啦,玩具槍m16a2,全部個burst mode 實際上都係full auto來...)
sorry,咁遲先答你...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-9-2007 13:58 發表

我都唔太sure,但應該就係啦,因為照相睇,佢槍管個厚度同槍托個長度都應該係A2款來,隻Grip就更加唔洗講啦
同埋個下槍身,a1/vn係fire mode果度有auto,semi同saft,但a2係burst,semi,saft...(但當然啦,玩具槍m16a ...
明白,那我下次就買返A2前身個圓形握手,補返金弓不足之處,就成個A2了,學你講,換后都無緊嬲了

左換右換不如買過支....GP支M16VN 2K野有找~仲抵過自己執料砌...

引用:
原帖由 bravohk 於 13-9-2007 22:17 發表
左換右換不如買過支....GP支M16VN 2K野有找~仲抵過自己執料砌...
咪係,家下GP 真係好抵玩...
真係建議樓主儲多陣買支GP玩下好過...始終一番來就全金...

回覆 #21 Pvt.King 的帖子

咁師兄們請問 G 皮 支M5 RAS點,買得過嗎

引用:
原帖由 mouselkm 於 14-9-2007 18:39 發表
咁師兄們請問 G 皮 支M5 RAS點,買得過嗎
呢個我都想知...

各位師兄,我想問以下兩個問題???
1. 邊間廠M16A1外觀仿真度高???
2. 價格來講邊間便宜???( 除了金弓,以后都唔想買:x  )

各位師兄,我想問以下兩個問題???
1. 邊間廠M16A1外觀仿真度高???
2. 價格來講邊間便宜???( 除了金弓,以后都唔想買

1. 在下認為豬標D M16唔錯的... (但要自已砌)
2. 平d ge用馬老二ge M16VN吧... (問題係膠身)
click>

26 12
發新話題