42 123
發新話題

買後感

買後感

買後感

1,好似坐過山車咁,開頭好開心,到返家玩時D失望開始出現,到正式試槍時感覺才好返D

2,買時好多要點必須Check清楚D,唔好太過集中响波箱而忽略咗D細微位
a, Check D 骨有冇歪,我試其中一枝時條底骨係歪架
b, 上handguard塊膠篕係用三口細6角頭螺絲上實,我返到屋企一開盒攞枝嘢出嚟時,
    有兩粒自行跌咗出嚟,已心知不妙果然(塔)咗兩口
C, 個手Grip要留意有冇事因為好硊弱,我試其中一枝時發現有裂紋
D, 伸縮柄附近會睇到條波箱紅色電綫,我睇到自己果枝條電綫D膠爛哂,銀色綫芯外露
E, 要Check面枕位click得實唔實
D, 波箱有冇怪叫

失望之處

1,個火帽做長咗少少,所以上唔到KA枝滅聲
2,佢照抄G & B個火帽做所以都係行正牙,但坊間D火帽Parts大部份係逆牙
3,佢跟果兩舊嘢,手柄底篕係唔啱位裝,裝到都冇用
4,另一舊嘢係三角形果件鏡橋上係準星前面又歪又鬆
5,上handguard塊膠篕條長鐵條做得衰好硊弱好易(塔)
6,上552係歪歪地

都有好處嘅

1,全部14匣用到,即Marui及國產匣
2,Hopup冇事,好順又遠又直
3,條槍帶做得幾好,可用性高
4,噴色一流,會連鏡同槍帶一齊噴

Quarry Bay ?

好彩無中ebr毒~
不過都好多謝師兄既分享~
NO COMPROMISE!

回覆 #1 Smartone 的帖子

死佬...真係買左......
快d怜去打全日game la.....

學神 born to sleep...

師兄, 請問支ebr有幾重?
同埋可唔可以睇下條槍帶

我淨係知道,買鎗要排隊我真係未試過 仲等咗半粒鐘
PS:多謝賓賓陪我等

我今日都落去買左我人生第一支國狗.
買後感:

壞:
1,電線位走光, 要用野封左佢.
2,後橋上唔實, 一上就滑牙
3,手柄底篕唔知咩事, 就咁裝進入去
4,尾柄有小小鬆, 而且好易花
5,都係handguard位, 得一條受力位.
6,上511係有小小歪歪地, 不過我個支唔太嚴重
7.一面力.
8.尾柄伸唔盡, 要拆screw.
9,重10lbs(連511)

好:
1,抄G&P, 遲下試搬marui波箱過去.
2,平!
3, 比想像中實淨.

同支 U 仔對比........
師兄覺得如何??

今日拎過~~~
好似托鐵咁~~   但質感幾好~~
都值得買~

引用:
原帖由 peter195 於 13-9-2007 20:34 發表
同支 U 仔對比........
師兄覺得如何??
同枝U仔比........我...俾個有布景嘅暗黑版主搶走咗最後一枝U仔
                      我...重要俾佢問:"喂!!你點解唔買U仔呀??枝嘢手感真係好得喎!!" 講完
                            再响你面前舞多幾次(最後一枝)

結論: 有ひ仔嘅我會買ひ仔先後再買EBR

佢d油好易甩
我估用車房d 起油水
maybe 可以起到佢銀色

引用:
原帖由 Kane 於 14-9-2007 00:04 發表
佢d油好易甩
我估用車房d 起油水
maybe 可以起到佢銀色
係唔係咁正呀
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 14-9-2007 00:36 發表

係唔係咁正呀
佢d 油真係大力d 都甩
我估起油水可以起到d 油
but 佢本身metal 銀色銀成點另計...(可能灰.....)

唔知會唔會有可能有埋SNIPER VERSION既呢?
有冇可能呢?

沙色EBR...正呀

42 123
發新話題