發新話題

買後感

引用:
原帖由 Smartone 於 13-9-2007 23:54 發表

同枝U仔比........我...俾個有布景嘅暗黑版主搶走咗最後一枝U仔
                      我...重要俾佢問:"喂!!你點解唔買U仔呀??枝嘢手感真係好得喎!!" 講完
         ...
我比d上左岸o既人一早打黎
佢:「枝嘢手感真係好得喎!!比cyma好多多聲bla bla bla...」
我: 「你都搶走咗最後一枝....」

EBR買後感:

今朝起身"廷舉" 同 "抓舉" 各50野, 覺得自己建康左

會繼續咁做

=END=

請問bros, 那裡仲有ebr賣? and 幾錢 ? thx!

引用:
原帖由 brahms 於 14-9-2007 11:39 發表
EBR買後感:

今朝起身"廷舉" 同 "抓舉" 各50野, 覺得自己建康左

會繼續咁做

=END=
呢D嘢,真係要keep住做,唔好停,包你建康加大咪

引用:
原帖由 learngod86 於 13-9-2007 17:54 發表
死佬...真係買左......
快d怜去打全日game la.....
"P.T ! Good for you! Good for me!"

引用:
原帖由 -l- 於 14-9-2007 19:11 發表

"P.T ! Good for you! Good for me!"
拎到去....重有力打game

唔知各位有無, 不過我個枝full auto個陣成日上唔到彈. 原裝夾, 但係唔似係追唔上? rof 15都追唔上, 唔會掛?

不如黎枝 EBR 前節係唔係 army ver. 黎架 ???
唔知可唔可以換返 GP 套 USN 前節上去 呢
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 15-9-2007 13:18 發表
不如黎枝 EBR 前節係唔係 army ver. 黎架 ???
唔知可唔可以換返 GP 套 USN 前節上去 呢
可以
回來打疫苗

請問大家支ebr個尾托有無前後鬆 ? 有無辦法? thx!

引用:
原帖由 Johnny_ho 於 16-9-2007 18:10 發表
請問可以吾改直接打11.1v鋰電ma?
今日試咗10.8V1100mah....爽到震....但11.1V我怕頂唔浦...由第一枝國產AK到呢枝EBR,我都係用10.8V,响未用10.8之前枝嘢死吓死吓咁,用10.8V之後好似食咗威而鋼咁

引用:
原帖由 Smartone 於 16-9-2007 21:16 發表

今日試咗10.8V1100mah....爽到震....但11.1V我怕頂唔浦...由第一枝國產AK到呢枝EBR,我都係用10.8V,响未用10.8之前枝嘢死吓死吓咁,用10.8V之後好似食咗威而鋼咁
我諗你要食威而鋼先至arm....
今日既健力之星仲唔係你???

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 16-9-2007 21:26 發表

我諗你要食威而鋼先至arm....
今日既健力之星仲唔係你???
你........我忍你

引用:
原帖由 kpc 於 14-9-2007 13:54 發表
請問bros, 那裡仲有ebr賣? and 幾錢 ? thx!
x2
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題