發新話題

[WE] OL與 阿帕契衝鋒槍

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-11-2013 20:48 發表

所以我依家唔買賤格王
那還有看 Combat & Arms嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 18-11-2013 10:52 發表
西楠建村呢期密密影WE野..
井勝胸圍底褲文化似乎後繼有人
西楠建村....WE 駙馬爺呀.....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2013 20:45 發表

不是什麼性別角色問題,而是透過這些十分低層次的宣傳,令我覺得我買了會顯得自己很cheap

再說,軍服show中有一些性感女士,硬把原始慾望和軍事放在一起,令人感到很"宅"

風流而不下流才算是男性的基本要求
我不知應該怎樣說, 不只軍服展, 連美國shot show都有性感女士, 咁....又點計??

引用:
原帖由 horenhim 於 19-11-2013 09:51 發表

因為下流既人比真心中意軍服/槍械既人多好多
條數...好易計
真係咁???

其實如果有留意現代銷售方式, 會留意到宜家賣セ都會用"靚人"做招來, 好似H&M實底褲提碧咸,賣女性美容用品用美女等....

至於車同槍呢啲男性為主嘅市場, 一路都係用美女做輔助, 咁就係代表下流既人比真心中意軍服/槍械既人多好多??好似賽車好多 Racing Queen, 咁你覺得去睇賽車嘅人係去睇車定女吖??
好似呢套 K仔嘅相咁, 影得下唔下流我唔評論, 但係佢 post 嘅都係氣槍玩家嘅討論區, 根本只係"下流既人"係睇唔到嘅, 睇嘅都係氣槍玩家....但係睇完會去打JJ定留錢買槍, 就因人而異啦.....

好次呢張相,睇嘅係睇個女仔靚唔靚定睇裝備.....就睇吓睇嗰個啦.....

附件

19-11-2013 16:30

引用:
原帖由 withp90 於 19-11-2013 10:18 發表
我認我賤格
但可唔可以一係就QQ 台妹, 唔係就性感OL

宜家呢個女女好似卡左o係中間咁
Something like that????

附件

19-11-2013 16:40

引用:
原帖由 2slow 於 20-11-2013 10:17 發表

我覺得Queen 兄以下呢set好有味道, 用黎賣廣告又得

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=125211

http://www.wargamehk.com/cgf/att ... d47bd5480db2e28dfZM ...
多謝讚賞,多謝多謝

咁.....叫唔叫自然啲

附件

20-11-2013 23:16

引用:
原帖由 withp90 於 20-11-2013 23:27 發表
方向正確, 不過小弟更重口

最好有d會踩人既女皇
有……當然有……

發新話題