發新話題

老翻紅點鏡的經濟學

引用:
原帖由 gtoray 於 27-11-2013 01:02 發表

IE 係有問題的
收到
Memo寫低又要寄條咸魚比佢地先..

引用:
原帖由 F_Fillet 於 27-11-2013 01:08 發表

"XXXXX是常識吧"係一句成語...
出處兒童不宜, 請google...
你經常自動埋位我潤o下你亦是常識吧

cheers~

真係執到寶,貼個兩舊半老翻貨就賺到廿個金威。

引用:
原帖由 F_Fillet 於 27-11-2013 01:19 發表

我點知你真心定假膠~
之前係另一個forum都有人中過伏
話說大把人可以擔保我真係膠的
要試嗎?

引用:
原帖由 reniless 於 27-11-2013 01:23 發表
真係執到寶,貼個兩舊半老翻貨就賺到廿個金威。
都話搭港鐵去交收都要錢o各

潮文?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 F_Fillet 於 27-11-2013 01:08 發表

"XXXXX是常識吧"係一句成語...
出處兒童不宜, 請google...
是常識吧

是常識吧,源自日本AV女優秋山杏奈的成人電影作品,男優指「道歉時露出胸部是常識吧」;此AV金句後來被高登討論區的網民使用,衍生此金句。

我吾多曉網絡文化...網上解釋除了冒犯性外,我又猜不到有其他意思,F兄可否告訴我如何意譯出來?

多謝分享, 原來老番已經出左呢舊野, 兩舊半都算抵喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

新出的有marking鏡除了有marking外,普遍貴左同差左好多...

搞到我對D無marking鏡心郁郁

$250, 仲可上 2x scope! 正!
不過我就貴D,要$450

附件

27-11-2013 11:50

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-11-2013 08:29 發表

是常識吧

是常識吧,源自日本AV女優秋山杏奈的成人電影作品,男優指「道歉時露出胸部是常識吧」;此AV金句後來被高登討論區的網民使用,衍生此金句。

我吾多曉網絡文化...網上解釋除了冒犯性外,我又猜不到有 ...
這句我從來只會在人家道歉時整句套用(當然是能開玩笑的朋友)
不過我唔係高登友,唔好搵我作準

真係估唔到呢支鏡都會有老番出

引用:
原帖由 RCman 於 27-11-2013 10:11 發表
真係估唔到呢支鏡都會有老番出
原品出左3年至有老番, 你睇人地抄得幾認真, 採吋都要用番一兩年啦

發新話題