26 12
發新話題

[GHK] 空機版....很有環保及實務的決定!

回覆 15# 的帖子

等到頸都長 幾時真係有得出?同幾錢呢?

原來G社都要出M4? 似改良WA系統.
唔知定價咩價位左右? 好耐冇玩槍有啲瘾,唔貴可以一試wo

咩叫胸肌版?  即係好似幅圖咁無Handguard無stock? 定係直頭無彈出好似模型咁?

相當欣賞G社呢個概念,畀到消費者更多自由度之外仲少做d多餘零件!
目標太多
彈藥太少

工程版鋼火控:
尚未磷酸鹽處理(其實對物料強度有無影響??),希望到時價錢唔好咁貴啦………

引用:
原帖由 小鬼182 於 17-12-2013 18:47 發表
工程版鋼火控:
尚未磷酸鹽處理(其實對物料強度有無影響??),希望到時價錢唔好咁貴啦………
Selector, sear 都似WA 數,表面處理後會加硬冇甘易蝕同氧化,原來是,全鋼,完美了

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 小鬼182 於 17-12-2013 18:47 發表
工程版鋼火控:
睇條bolt既長度, 唔知係咪真數呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 21# 的帖子

Hammer左手面嗰粒(firing pin?)好似同wa有出入

引用:
原帖由 kai_matt 於 18-12-2013 12:12 發表
Hammer左手面嗰粒(firing pin?)好似同wa有出入
係, TRIGGER 都有機會用到,但HAMMER 有得修都有得用, 最怕有突多左既位, 甘就冇計...
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 24# 的帖子

Hammer頂末端都有嘢凸出黎

引用:
原帖由 2slow 於 18-12-2013 09:48 發表

睇條bolt既長度, 唔知係咪真數呢
facebook好似話差幾mm

26 12
發新話題