發新話題

道歉啟事

hope u get well soon~~

真係War 釘
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 felixcat 於 16-9-2007 23:59 發表
果個就係我........
Hope u get well soon~~~師兄!!

我係 "阿 Dee" 呀
"Open your mind, U will get more!!"
多分享; 少批評!! 個世界都會和諧 d .

引用:
原帖由 於 17-9-2007 00:47 發表
felixcat 受傷固然不幸

不過場主肯承擔責任,抵讚
agree~~~小弟都覺得

仲有打 game 有西瓜食
"Open your mind, U will get more!!"
多分享; 少批評!! 個世界都會和諧 d .

師兄..好好保重隻腳喇...
祝你早日好返~(抖埋依個冬季先打game啦)

不過係到我都想提一提~昨天我地都去左x zone...打zone 2定唔知 znoe 3 果個場(有戲院同銀行果個).
係紅色牆同出租屋中間有條比較深既坑,裹面生曬好多好長既草,看似好似平地咁...好易中招

我地都有好幾個人插左隻腳下去(其中一個係小弟...有小小咬柴..嗚嗚...)其人一個朋友都失平衡趺左係地...見紅~~
睇下可唔可以改善一下丫~^^

昨天係我地第一次去~~場其實做得真係唔錯~~睇到係有心機攪既~very good~係差少少detail既問題o者~~

??咦....??你就係响車上面個傷者
原來你受咗傷,
我重以為你係塲主D friend所以有Golf 車坐,原來係咁,
我都踩落個比草冚住嘅氹度,開頭無咩....今朝起身隻腳腫咗

其實我都試過入釘,當時係箸(屋企)牌,好運地啱啱拮到痛就停咗無再插入D,所以先無事

睇嚟以後都係箸Danner穩陣D

引用:
原帖由 kitida 於 17-9-2007 13:39 發表
師兄..好好保重隻腳喇...
祝你早日好返~(抖埋依個冬季先打game啦)

不過係到我都想提一提~昨天我地都去左x zone...打zone 2定唔知 znoe 3 果個場(有戲院同銀行果個).
係紅色牆同出租屋中間有條比較深既坑 ...
唉.....我都係同一個位出事呀
家陣腫到隻猪脚咁

我請埋病假tim~~~

不過唔關果到時~~係昨天玩得太開心~~攪到太累呢~~哈~~
依家仲煩緊張醫生doc.~~哈~~

我諗你都抖埋個冬先啦~~^^~~早日好返~~

引用:
原帖由 Smartone 於 17-9-2007 13:58 發表

唉.....我都係同一個位出事呀
家陣腫到隻猪脚咁
士麥通,你冇事呀?多d休息喇...

版主~我係gary呀~即係帶你地果個gm~
發生件咁唔開心既事~真係唔好意思~我自己都好唔開心!!!
我自己清除件兇手,都唔小心整到手指~
好多謝大家既意見~我會同場反映架喇~
d相我燒好左碟架喇~可以叫阿健來拎喇~
祝版主師兄好日康復!!!
x-zone game master gary

謝謝各位朋友關心

而我對該場地事後跟進亦覺得相當滿意

堅喎!爽穿

Brother felixcat 早日康複.....

引用:
原帖由 felixcat 於 17-9-2007 00:35 發表

咁又冇,最估唔到係對converse boot一野就爽穿咁弱
咁算吾算底中   <說笑>
師兄請好好休養,祝早日康復

我雖然不認識Felixcat 師兄,不過聽到都有點心酸 .....wish you get well soon from the bottom of my heart! 我打game最唔開心聽到有人受傷,雖然我通常是做埋醫療兵(eye-wounding in wargame 我都急救過,victum係要去埋hospital果隻....),大家真係要萬二分小心,安全重要多過一切 ,就算是比錢場都要顧及自已和人地安全呀!

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

發新話題