發新話題

GNP M25 DMR

anyone might know the price for it???

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-9-2007 20:58 發表

i've been waiting for long long time
I 'm getting one for sure.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

你咁高大, 長槍都幾0岩你
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 21-9-2007 23:03 發表
你咁高大, 長槍都幾0岩你
I love M14   BTW is GP going to sell it as a completed gun or just a stock kit?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

有機會全支出, 配7MM波箱.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 23-9-2007 21:24 發表
marking 用乜?

引用:
原帖由 olka 於 23-9-2007 21:24 發表
Bravo!!!!   Save up some moeny sin!
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

支MOD 1全支出就好

引用:
原帖由 bravohk 於 23-9-2007 21:53 發表
支MOD 1全支出就好
成支出成支出

"stay back 100 meters..or you will be shot"

連魚骨都玩slogan
幾時係上面整番句"汎用人型戰鬥兵器"...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 bravohk 於 23-9-2007 21:53 發表
支MOD 1全支出就好
MOD1 唔同MOD0, 有好多零件都係重新開發, 包括MARUI內部零件, 比較複雜, 我都想佢全支出.
回來打疫苗

引用:
原帖由 zachary 於 23-9-2007 22:25 發表

"stay back 100 meters..or you will be shot"

連魚骨都玩slogan
幾時係上面整番句"汎用人型戰鬥兵器"...
好提議噃
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 23-9-2007 22:38 發表

好提議噃
整多支...."阿姆斯特朗炫風噴射阿姆斯特朗炮"

引用:
原帖由 olka 於 23-9-2007 22:37 發表

MOD1 唔同MOD0, 有好多零件都係重新開發, 包括MARUI內部零件, 比較複雜, 我都想佢全支出.
即係個box 已經唔同?

BOX可用原裝, 只係尾部零件唔同晒, 只出KIT的話, 我看玩家要有一定整槍經驗.
回來打疫苗

發新話題