發新話題

[GHK] Hephaestus Custom GHK AK-105

引用:
原帖由 JBL 於 6-1-2014 00:37 發表

唉...甘就大擰樂,唔通真係要借錢買...?
甘我再問多句單爺,將來隻9X39匣係完成品定淨係得隻殼要改裝落GHK匣度至打得呢?
兩樣都有
一方便人未買夾可以唔洗自己裝 , 二方便人買左夾唔洗買多隻

引用:
原帖由 JBL 於 6-1-2014 00:59 發表

哦...多謝回覆,但9X39匣真野好似係短過5.45匣小小的.....
係短過 , 氣缸一樣要換短的
彈量約 30~32 發左右

引用:
原帖由 odaan 於 5-1-2014 23:28 發表

預算二月頭
(我催緊想係農曆年前)
多謝單爺解答,好野,2月又要買新玩具

但支hts-14香港forum無咩人提

引用:
原帖由 小安哥 於 7-1-2014 13:55 發表
但支hts-14香港forum無咩人提
只係呢道無人講
11月中去了TAF, 見到一排HTS-14的成品在工作架上......好震撼!

引用:
原帖由 RCman 於 7-1-2014 14:27 發表

只係呢道無人講
11月中去了TAF, 見到一排HTS-14的成品在工作架上......好震撼!
我就訂咗未有

唔好意思
借post一問 ghk akm減力飛機可唔可以用起ak105 同ak74到

引用:
原帖由 lekch 於 11-1-2014 01:07 發表
唔好意思
借post一問 ghk akm減力飛機可唔可以用起ak105 同ak74到
可以....

想買佢枝AK74 但係有排儲
連枝C7A1都未搞好

引用:
原帖由 odaan 於 5-1-2014 23:28 發表

預算二月頭
(我催緊想係農曆年前)
搭單想問.....請問呢碌轉m4 stock .....淨係105 用到?? akm/akmn 用唔用到..?

引用:
原帖由 sunhk 於 11-1-2014 20:45 發表

搭單想問.....請問呢碌轉m4 stock .....淨係105 用到?? akm/akmn 用唔用到..?
本身已經有for akm/akmn 唧stock tube,匠神出左好耐啦
就係無for ak 105/74u 接托

引用:
原帖由 hklovers 於 11-1-2014 22:26 發表

本身已經有for akm/akmn 唧stock tube,匠神出左好耐啦
就係無for ak 105/74u 接托
師兄,我意思係。。出比105果碌會唔會摺得既?因為akm/果碌唔摺得ma...我想要摺得既m4 stock用係105到..

發新話題