60 1234
發新話題

** L1A1 SLR

引用:
原帖由 小子1008 於 21-9-2007 02:05 發表

唔好講得咁難聽好wor.....
我自己本身都係HKAC既人...尊重下好冇???
想做港英餘孽都唔係咁易架

引用:
原帖由 RMP 於 21-9-2007 09:20 發表

想做港英餘孽都唔係咁易架

向港英餘孽致敬

我都覺得HKAC沒有資格被尊稱為"港英餘孽"

皇家空軍

引用:
原帖由 tango10 於 20-9-2007 23:41 發表

Sorry, 唔識點講! 係元朗差館附近.
元朗差館附近有d咁既野架咩
我住左十幾年都唔知既

引用:
原帖由 Royal_9413 於 21-9-2007 15:32 發表
向港英餘孽致敬

我都覺得HKAC沒有資格被尊稱為"港英餘孽"
GDR

worse and worse every year !

lower quality of cdt but much more fancy useless toys to play around.

only trying to be"J-like"
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-9-2007 16:52 發表

GDR

worse and worse every year !

lower quality of cdt but much more fancy useless toys to play around.

only trying to be"J-like"
我一直只以為是一個用好奇怪顏色DPM既制服行山團體...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-9-2007 17:13 發表

我一直只以為是一個用好奇怪顏色DPM既制服行山團體...
Hong Kong Pattern...

佢地仲有接受英國陸軍的訓練嗎?
或者問英國陸軍仲有無照佢地?
我古應該有掛

皇家空軍

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-9-2007 07:11 發表

第一:我只對Tango 10兄講,
第二:我本質是說笑
第三:HKAC不是RHKR J仔, 係Made in HK 喎!!!並不是港英產品
小事, 只是誤會吧了. 阿婆仔個度係元朗安興街.

哈哈~公司又玩兵狂

引用:
原帖由 Royal_9413 於 21-9-2007 18:53 發表
佢地仲有接受英國陸軍的訓練嗎?
或者問英國陸軍仲有無照佢地?
我古應該有掛
近2年的事

引用:
原帖由 sniperrifle 於 22-9-2007 08:22 發表

近2年的事
送人去英國渡假嘛....

仲有得去山西民兵訓練營添~

回覆 #53 Royal_9413 的帖子

仲有好多水雷炮嫁!!我係有好多相...但...放邊??

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-9-2007 09:50 發表

送人去英國渡假嘛....

仲有得去山西民兵訓練營添~
渡完假,有D仲精神左tim,講野都權威D

可能吃不到的葡萄是酸的

引用:
原帖由 ~火機~ 於 22-9-2007 16:43 發表
仲有好多水雷炮嫁!!我係有好多相...但...放邊??
http://photobucket.com/login?link=topmenu
呢個網幾好架,仲唔洗錢tim~

皇家空軍

60 1234
發新話題