發新話題

MP7A1簡單開箱報告

真品嗎???

新版係咪重係2-piece膠barrel?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 1970 於 4-6-2014 07:46 AM 發表
真品嗎???
唔係真品

引用:
原帖由 horenhim 於 4-6-2014 10:40 發表
新版係咪重係2-piece膠barrel?
你唔駛旨意vfc會改

不過新板有一個地方變左, 就係個bolt lock 位冇再種鋼pin

同埋新板彈匣(而家14樓見街果d) lock匣位多左條深坑, 隻匣lock得更實

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 rYaN 於 4-6-2014 03:54 發表

我買左條220自己CUT短佢
原來用得番之前果d, thx

終於買左,好彩唔難裝

附件

6-6-2014 13:00

想問問.
原廠已跟此骨.但見大家都跟換其他品牌上去.
不知除marking外,原廠同真品還有什麼分別呢?

我枝vfc mp7係第一水,仲係摺棍仔,買左先出navy ver...
不過依條骨真係幾靚同好實淨,可能係佢成條都係cnc鑼出黎掛?
同埋又平,$3××,咁我就比左錢啦!

剛剛都入咗NAVY,有冇好用嘅電筒介紹下呀。。。。。

加上個BLOWBACK太勁。。。。打完三雙匣後火帽,準星,紅點會部鬆晒。。。。

引用:
原帖由 wingo666 於 7-6-2014 18:06 發表
加上個BLOWBACK太勁。。。。打完三雙匣後火帽,準星,紅點會部鬆晒。。。。
我都係咁, 所以我用左小小羅絲膠痴住佢

真係咁耐都未有人出金屬barrel 果份野 .....
塑膠戰隊

Silencer 邊個牌子好?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 8-6-2014 02:34 發表
Silencer 邊個牌子好?
買返VFC果條最好

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 8-6-2014 00:02 發表

我都係咁, 所以我用左小小羅絲膠痴住佢
我都有咁諗。。。但無乃理黐埋個紅點同電筒嘛

發新話題