發新話題

MP7A1簡單開箱報告

應該無野丫

槍管呢part幾時會有補品呢, 呢part真係另我say no...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 MG-42 於 23-4-2014 12:32 發表

本來呢幾日出去買...買埋套silencer, 依家知道會斷後企左o係度  我未睇過入面結構唔明點解話唔似普通管可即換, 是否外管同dummy gas piston一件膠咁?
槍管同內膽殼為一體

引用:
原帖由 MG-42 於 23-4-2014 12:32 發表

本來呢幾日出去買...買埋套silencer, 依家知道會斷後企左o係度  我未睇過入面結構唔明點解話唔似普通管可即換, 是否外管同dummy gas piston一件膠咁?
我相信佢用膠槍管加內膽殼應該係為了輕量化及加大後坐感
但係諗下如果裝上silencer好易會被撞爆, 睇黎要等人出金屬件了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 23-4-2014 14:33 發表

好似無會斷嘅個案發生過喎...
睇1:40分開始
https://www.youtube.com/watch?v=QOrTr30CvPs&list=UUQG8iHqx8qpZTfsW4POe6VA

引用:
原帖由 JBL 於 23-4-2014 14:52 發表

吓..咁大煲...
段片入面個人話係佢自己想擰個火帽出黎時擰爆左, 不過咁都擰得爆的話....

好彩未買 .....唔怪知咁耐都無人出外管,原來成份都係膠 ...........
塑膠戰隊

竟然係咁?!
不過都好……而家兩枝mp7 gbb,馬記seal佬setting,ksc就德佬ksk setting……買多枝都唔知點set………而家有個理由叫自己唔好買多枝~~慳番~~~

發新話題