發新話題

MP7A1簡單開箱報告

引用:
原帖由 ~~~權~~~ 於 29-4-2014 03:18 PM 發表
用緊navy板
第一場好爽
但第二game就係咁jam
Hopup唔好開太大!唔係會jam死

引用:
原帖由 2slow 於 29-4-2014 02:09 PM 發表
話時話Navy版已出了
等唔切第一水買左,好彩宜家有廠出返條rail

Thx師兄
試試先

引用:
原帖由 JBL 於 29-4-2014 15:51 發表

你用咩牌子彈?GBB對bb彈好敏感.......
師兄…請教一下…你呢加用緊邊隻bb蛋??

今日終於拎落場打…係幾爽……不過之後好似權師兄敢…係敢jam

我之前用src 28珠
依架用23珠希望會好D

引用:
原帖由 JBL 於 3-5-2014 09:53 發表

SRC 0.25,市上最硬最滑,但HOP-UP唔好開太大,唔係一樣jam到傻...
OK thx...等我試下先

師兄…想再問多個問題
其實我係新仔一名…除左手槍之外…呢支係我第一支gbb
我想自己落下油…但問題係…吾知點拆………
想問kwa mp7個個拆法…係咪同vfc mp7一樣呢?

如果係…我可以跟住utube段片黎拆……

引用:
原帖由 JBL 於 3-5-2014 15:30 發表

係....個bolt拆法大家差不多...
OK..thx again.

5月1打game試左,換左楓葉管同膠,打28珠要開好多hopup...用25珠岩岩好!

引用:
原帖由 rYaN 於 3-5-2014 22:10 發表
5月1打game試左,換左楓葉管同膠,打28珠要開好多hopup...用25珠岩岩好!
想問下師兄,楓葉管同膠係for vfc所有槍, 定只係for mp7 ?

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 29-5-2014 08:28 PM 發表

想問下師兄,楓葉管同膠係for vfc所有槍, 定只係for mp7 ?
我買左條220自己CUT短佢

終於有貨啦,睇落好似好靚仔,聽日去睇下咩價位先

發新話題