發新話題

Question about SRC MP5

Question about SRC MP5

計劃買枝SRC MP5 A5.
睇過舊文,不過有D野都唔係好清楚,所以想係到問下,希望有師兄可以解答,謝~!!!
GBB暫時唔考慮,Marui都唔會考慮,因幾年前玩過,覺得麻麻地,賣番出去,呢排死灰復燃想玩番,見到SRC鋼身好吸引,大家既評語好壞參半,多數意見都係話鋼身正,內部parts一般,要執下先ok,呢方面唔係太緊要,因為遲早都會墊下。

1. E+ 最新係GEN II 定GEN III ?? 暫時黎講最好係第幾代 ?? 應該買第幾代 ??

2. 可否直入Marui/CA magazine ??

3. 想換番舊款伸縮托,有否其他品牌可直入??

4. 維修方面parts是否充足 ??

謝~~~

引用:
原帖由 Karl_C 於 30-1-2014 23:20 發表
計劃買枝SRC MP5 A5.
睇過舊文,不過有D野都唔係好清楚,所以想係到問下,希望有師兄可以解答,謝~!!!
GBB暫時唔考慮,Marui都唔會考慮,因幾年前玩過,覺得麻麻地,賣番出去,呢排死灰復燃想玩番,見到SRC鋼身好吸 ...
1.唔識分gen幾...不過現代個隻應該係最新
2.可用馬記,CA未試過,KA膠匣OK,GP唔得
3.舊款伸縮托可以用VFC GBB,不過改很大..因為我改左..其他廠完全唔得
4.2號波箱都無咩可以無得整,hopup座個D SRC專門店有得配

Thankyou for your reply.
舊款伸縮托用真品可唔可以直入???
thx~~

引用:
原帖由 Karl_C 於 31-1-2014 01:34 發表
Thankyou for your reply.
舊款伸縮托用真品可唔可以直入???
thx~~
真品同V記一樣,唔可以直上
Are You Ready ?!

汁到嘔

附件

31-1-2014 13:21

thankyou all C Hing, 執到嘔係指用真品尾托~??

上網搵到枝槍既spec.,話真係品直上,但見有人話唔可以,所以想問清楚~~
thx~
●1.2mm鋼板沖壓
●使用真槍製程點焊與補焊
●實槍採吋,真品槍托可直上
●沖壓製成前準星尖
●快拆插梢與真槍相同
● 拉柄與真槍相同材質與製程,採用工業塑料包射鋼芯,可以真槍方式操作
●拉桿內連桿同真槍尺寸
●拆換槍托不需工具,拆下快拆插梢即可自由更換
●槍身打印皆以鋼字模沖出
●260連彈匣

發新話題