發新話題

[Inokatsu] 井勝返生重出江湖(21樓加上祥細圖片)

引用:
原帖由 garyyanykw 於 10-2-2014 23:47 發表
唔知個助推器有無改到用到呢
助推器真係噤難做?個洞入面密籠?
能否放返GP或VFC的落去就ok呀??

今次好似終於整走左下身個水口邊位。

引用:
原帖由 mk23 於 13-2-2014 10:28 發表

助推器真係噤難做?個洞入面密籠?
能否放返GP或VFC的落去就ok呀??
無錯,入面係密籠
Are You Ready ?!

以前唔係密籠,依家改左?

引用:
原帖由 4jai 於 13-2-2014 13:24 發表
以前唔係密籠,依家改左?
Sorry,記錯咗
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 MG-42 於 14-2-2014 01:55 發表

Redwxlf重貴...  扼鬼佬
紅狼價錢真係冇眼睇
真係好狼

回覆 23# 的帖子

表面處理無論鋁件定鋼件,井成係做得最好,刻字方式用機械雕刻
非CNC太過工整, 小弟覺得玩具黎講成支槍計,井成軍版質感已經接近滿分

槍身外型上Vxper係做得最好,井成反而麻麻, VFZ呢點都唔及佢,
因佢已經開模到第三版,似係以前比人話得多痛改前非,
外型做得最迫真十足十現代版M4A1 抵讃

兩支既槍身都各都有優點,不過而家井成吊高黎賣肯定唔洗諗

睇到樓主啲相,覺得14版好似比前粗糙啲,特別係隻準星
以前條管係咁有車痕

附件

14-2-2014 10:38

回覆 29# 的帖子

睇番啲軍版真鐵相,條外管係手托入面都會有啲車痕.
外露前方就比較光滑漂亮. 即係井成以前既版本刻意車深左前面   
http://www.ar15.com/mobile/topic.html?b=3&f=123&t=296919
話說唔講唔覺,有啲軍版準星質感真係...
井成而家做到咁唔知係好定唔好

發新話題