發新話題

成條槍街KSC GLOCK 17都冇貨!!??

成條槍街KSC GLOCK 17都冇貨!!??

今日為左買KSC支GLOCK17特登出槍街   (講到自己十年都唔出一次街咁.....)
基本上有賣槍既我都問左.....全部台版都冇貨 得童工有日版,其實日版我都冇問題
,但我個FD講KSC日版GLOCK 17打唔到猛將 所以冇要到........
同埋童工有支台版已換左金屬滑架$8XX唔知抵唔抵呢?但都係冇貨
有賣槍既我都問曬..係冇問軍軍軍,因為唔知點解唔記得左有佢呢間鋪既存在
行既時候我都覺得有D怪怪地,好似少左D野咁
又會咁奇既,成條街都冇貨
好多謝師兄睇我講左成段廢話.......都好多謝童工個位男店員(因為唔知你咩身份所以只好咁叫你..)
聽我問左D低能問題又特登入倉

軍軍軍有台版 , $5xx

[quote]原帖由 anjhl 於 24-9-2007 01:24 發表
得童工有日版,其實日版我都冇問題
,但我個FD講KSC日版GLOCK 17打唔到猛將 所以冇要到........
同埋童工有支台版已換左金屬滑架$8XX唔知抵唔抵呢?但都係冇貨

我個支 ksc g17 都係用緊猛將喎,而且我個支又係你所講的金屬滑架($8xx),但係好似係日版不是台版的,希望我唔係比人呃吧

蛇三有, kxc, 460

引用:
原帖由 sk-magna 於 24-9-2007 12:55 發表
原帖由 anjhl 於 24-9-2007 01:24 發表
得童工有日版,其實日版我都冇問題

我個 ...
係啊,我問過佢點解換左金屬滑架既會平過日版
佢同我講,話因為係用台版換既所以都係平d
佢同你講係日版黎架咩?佢同我講係台版bo

引用:
原帖由 伯言 於 24-9-2007 20:40 發表
蛇三有, kxc, 460
當日蛇3好似冇開

But, have you considered MARUI G17? with optic fibres sight and better in grouping......
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 anjhl 於 24-9-2007 01:24 發表
今日為左買KSC支GLOCK17特登出槍街   (講到自己十年都唔出一次街咁.....)
基本上有賣槍既我都問左.....全部台版都冇貨 得童工有日版,其實日版我都冇問題
,但我個FD講KSC日版GLOCK 17打唔到猛將 所以冇 ...
哈,乜唔係話日版襟打過台版咩?

引用:
原帖由 louisli 於 24-9-2007 23:03 發表

好似唔係襟唔襟打既問題
係日版要打日本氣,打唔到猛將
(唔多清楚.... )

補充:日本氣........其實係唔係姐係134A.............
再補充 :咁如果日本氣姐係134A咁我上面話唔關襟唔襟打事未講錯野- -

引用:
原帖由 louisli 於 24-9-2007 23:03 發表

係qc 同無qc

um,ksc台版 470

發新話題