35 123
發新話題

M3 槍燈

M3 槍燈

想問下咁多位師兄

小弟係玩sdu嘅 想買m3槍燈

如果真品ITI大概幾錢到

如果copy推薦用邊隻牌子?(質素較好、光度等)

謝!

copy 未出過高仿,買不下手。
附上一張M3燈相

附件

18-2-2014 17:11

M3 真品大概$800起, LED頭的要再貴好多. 但以今時今日既標準, M3其實真係唔算堅固.
M3X 係另一回事....

引用:
原帖由 loveless 於 18-2-2014 17:21 發表
M3 真品大概$800起, LED頭的要再貴好多. 但以今時今日既標準, M3其實真係唔算堅固.
M3X 係另一回事....
的確是,除非玩款。
實用性.....M3明顯落後

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2014 17:23 發表

的確是,除非玩款。
實用性.....M3明顯落後
冇錯, 得90留名

買支copy x300實用性都高d

不過如果用黎儲既, m3算係抵玩
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-2-2014 17:33 發表

冇錯, 得90留名

個黃膽都幾羅命
好有八九十年代feel......啟德機場果時

回覆 4# 的帖子

唔該師兄

我真係為左玩款而買

Sdu ma

咦!?USP點裝燈呀

90lumen 係咪絕對唔夠cqb場用?
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-2-2014 17:33 發表

冇錯, 得90留名

有一個mount係for槍燈用

印象中好似element/guarded/VFC有出過

唔貴
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-2-2014 19:05 發表
咦!?USP點裝燈呀

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-2-2014 19:05 發表
咦!?USP點裝燈呀
GG&G有出adapter,可裝回普通槍燈.
另Insight有出for USP的槍燈,model為M2(HK廠賣的就叫UTL,其實一樣,只係張貼紙不同...)

引用:
咦!?USP點裝燈呀
或者gg&g

Lee 兩枝燈唔係唔OK,但以今時今日ge標準,買真品Streamlight TLR-1好過。

附件

18-2-2014 19:26

Lights

M2

M3

IMAG0167 (Medium).jpg (56.75 KB)

18-2-2014 19:27

USP w M2

IMAG0167 (Medium).jpg

引用:
原帖由 maxkok 於 18-2-2014 19:05 發表
90lumen 係咪絕對唔夠cqb場用?
世事無絕對

我打果陣覺得我果支係電筒, 人地果d係死光

好似上面位師兄咁講, 如果你有e個筆直, 又追求m3個樣, 買tlr1冇死架啦

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2014 17:41 發表

個黃膽都幾羅命
好有八九十年代feel......啟德機場果時
往事只能回味

35 123
發新話題