發新話題

M3 槍燈

感謝師兄分享!

如果tlr-1大概幾多lumen?
引用:
原帖由 ethanwch 於 18-2-2014 19:26 發表
Lee 兩枝燈唔係唔OK,但以今時今日ge標準,買真品Streamlight TLR-1好過。

thx ching

TRL-1 budget大概要幾多到?

功能係咪同m3完全一樣?
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-2-2014 20:15 發表

世事無絕對

我打果陣覺得我果支係電筒, 人地果d係死光

好似上面位師兄咁講, 如果你有e個筆直, 又追求m3個樣, 買tlr1冇死架啦

引用:
原帖由 maxkok 於 18-2-2014 20:36 發表
感謝師兄分享!

如果tlr-1大概幾多lumen?
TLR-1真品依傢有鋪入,易買好多。
話曬真品都只係一千多少少...多左HL字就比多二百....低啦!

太光落場又俾人話o甘o甘o甘點點點

請問KA m3燈可唔可以換led膽?
謝謝

黃光據說對人眼捕捉物件反應快D,係吾係ge尼?

我只知道LED白光照唔穿煙霧,而黃光可以。

Thx ching

如果m3x又係咩一回事?

Copy M3有邊一隻比較好?
引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2014 21:23 發表

TLR-1真品依傢有鋪入,易買好多。
話曬真品都只係一千多少少...多左HL字就比多二百....低啦!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-2-2014 05:33 PM 發表

冇錯, 得90留名

買支copy x300實用性都高d

不過如果用黎儲既, m3算係抵玩
< 師兄請問copyX300現在要幾銀及在那裡可以買到呢。

引用:
原帖由 maxkok 於 19-2-2014 19:24 發表
Thx ching

如果m3x又係咩一回事?

Copy M3有邊一隻比較好?
M3X是led燈版m3
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 watergap69 於 19-2-2014 23:24 發表

< 師兄請問copyX300現在要幾銀及在那裡可以買到呢。
周街都有, 大約400

不過唔知點解有d個marking 會油左, 要自己用天拿水去整走

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-2-2014 23:43 發表

周街都有, 大約400

不過唔知點解有d個marking 會油左, 要自己用天拿水去整走
油左marking都係版權品題,賣果時當係無marking甘羅。
不過,X300我覺得火麒麟造功好一點,但也貴一點。
估不到是.....X300 Ultra都有...........

附件

20-2-2014 10:37

20-2-2014 10:37

20-2-2014 10:53

引用:
原帖由 mk23 於 18-2-2014 19:11 發表

GG&G有出adapter,可裝回普通槍燈.
另Insight有出for USP的槍燈,model為M2(HK廠賣的就叫UTL,其實一樣,只係張貼紙不同...)
H&K UTL 不是貼貼紙的

引用:
原帖由 matthong 於 20-2-2014 12:07 發表

H&K UTL 不是貼貼紙的
係,同M3一樣,係injection mold 凸字

引用:
原帖由 RCman 於 20-2-2014 10:37 發表

油左marking都係版權品題,賣果時當係無marking甘羅。
不過,X300我覺得火麒麟造功好一點,但也貴一點。
估不到是.....X300 Ultra都有...........
FKL果支真係抄得好靚

我果支個盒似係FKL,不過我買果陣已經見到d logo比人介走哂

電池蓋都係寫SUREFIRE...

COPY黎講性價比算高...

最重要係就算比人打爛都唔太肉赤

發新話題