35 123
發新話題

M3 槍燈

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 20-2-2014 15:10 發表

FKL果支真係抄得好靚

我果支個盒似係FKL,不過我買果陣已經見到d logo比人介走哂

電池蓋都係寫SUREFIRE...

COPY黎講性價比算高...

最重要係就算比人打爛都唔太肉赤
如果係FK,會是紅色紙盒。
另一個版本都會大六仔,平DD不過造工係差dd, 透明盒包裝的。
KWS巷入面肥佬就係賣透明盒多。

引用:
原帖由 RCman 於 20-2-2014 15:19 發表

如果係FK,會是紅色紙盒。
另一個版本都會大六仔,平DD不過造工係差dd, 透明盒包裝的。
KWS巷入面肥佬就係賣透明盒多。
我果個係紙盒, 有D橙橙地既條紋

係以前炮兵果度買, 400
我生得聰明得罪你咩!!!

各位師兄你地好,小弟正想入手,
咁積係話買FK紅色紙盒包裝的那款會好D,係咪。
咁重有無其他要留意呢?現在所述的FK紅色紙盒包裝X300在那裡有賣呢?
又係唔係方師兄所述的價錢呢?地產鋪入面個間鋪有無哩類好貨式可以買到呢?
先謝過各有識師兄寶貴的回覆。

唔該哂咁多位師兄

請問m3x同m3嘅外型係埋完全一樣(有燈罩?)

引用:
原帖由 watergap69 於 20-2-2014 16:08 發表
各位師兄你地好,小弟正想入手,
咁積係話買FK紅色紙盒包裝的那款會好D,係咪。
咁重有無其他要留意呢?現在所述的FK紅色紙盒包裝X300在那裡有賣呢?
又係唔係方師兄所述的價錢呢?地產鋪入面個間鋪有無哩類好貨式 ...
地產鋪果支同我公園對出(前炮兵)果度都係賣400  <--4個月前買

我諗係同一款黎

支copy x300 除左個尾蓋lock制會卡holster (我自己cut平左), 除他都冇咩了

真係有種shut up and take my money既感覺

我生得聰明得罪你咩!!!

35 123
發新話題