發新話題

fcc ptw 定 systema ptw 定其他?

我前後擁有過兩支ftw...但未經歷過各師兄問題 返而之後入左支2012砌好打唔夠兩匣就壞摩打 換左又到碎蛋問題...

另外個力又明顯細啲,打110得果1j 都懶得攪放響度養塵算,之前支08max仲行得走得精神過乜咁

2013有朋友入手後個什麼選擇掣玩幾玩已經壞埋,轉頭又死摩打!真係估唔倒systema越出越衰

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 01:38 PM 發表
摩打我都叫肯投資既,fcc,  tackleberry,  原廠490 同7511, 打左咁耐,真係未壞過, 呢樣真係撞手神
M110 得1j 似係你支槍有野喎
請教師兄如何知道出咩問題?我對住佢堅冇心機同佢判症...師兄有否遇上類似問題?

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 03:36 PM 發表

乜摩打甘利害
咦?啱用架?

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 04:08 PM 發表
咦?
D洞唔對中既?
乜牌子唔講
費時D粉絲跳樓
咁似fcc果隻嘅?邊啲窿唔對中?

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 05:09 PM 發表
物主放原裝grip同底蓋落去
見到四個螺絲洞得半圓形
咁既係唔對中啦
我重有乜牌子D齒,身,hop up的笑料
留返第日慢慢講
嘩...我夾埋啲FD買左4隻未有咁情況...呢個物主都算黑了...

定係佢裝得衰?

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 03:56 AM 發表
冇嘅版主,果個叫Kane嘅用戶, 唔喺見到有人討論FCC就鬼上身咁, 無的放矢, 無事生非咪太平咯. 而家做生意有罪?用FCC嘢,有事揾佢地跟掂, 又有乜問题? 呢個平台都喺比大家交 ...
我到現階段都好滿意佢地嘅野

講開講...小弟只係用過systema同fcc嘅ptw,前者啲摩打令我冇晒信心...kane兄如果有平靚正摩打變啲出黎益吓街坊都好丫

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 04:58 AM 發表
變我就吾識La
有啲似樣喎...但俾我感覺就似第一次響瘡街見倒ctw摩打果種感覺...

發新話題