發新話題

有破壞無建設

強呀!!可以解決 mp5 方便換筒了。*^O^*
菜鳥一號

kane 哥幫fcc打工?????哈哈哈哈,佢寧願你話佢幫指男打工好過

Kane 哥, 我都想有一支PTW MP5A5, 有冇二手吖?

引用:
原帖由 kks_ice 於 3-3-2014 13:58 發表
So the background is FCC  workshop
hahahaha! 佢地點會咁無很聊

回覆 11# 的帖子

師兄你真風趣,比你嚇親

令我諗起……

頂! ! 笑到肚痛 ! !食神好野!!

引用:
原帖由 Chloroform 於 3-3-2014 23:57 發表

hahahaha! 佢地點會咁無很聊
咁又係
你地個個都自稱工程師

引用:
原帖由 jkidd 於 3-3-2014 21:51 發表
kane 哥幫fcc打工?????哈哈哈哈,佢寧願你話佢幫指男打工好過
大古東王先生係到
唔好亂講野
唔係依個新受害者比人食完夾棍之後實瀬你

唔係個個都咁鍾意食棍嘅!!
你都开得開舖改槍(那些年....)
FCC 個個都工程師有幾奇?(仲幾順口添)

引用:
原帖由 billyjo 於 4-3-2014 00:44 發表
唔係個個都咁鍾意食棍嘅!!
你都开得開舖改槍(那些年....)
FCC 個個都工程師有幾奇?(仲幾順口添)
你係咪搞錯人
我無開過鋪wo
我只有同你也蓮老闆開個網店叫wargamelun
醒少少啦新丁

計下計下
比人食起飛腳都起碼四個人
祝各古東好運
以為古東有得話事甘過引

新丁咩都唔識就梗架啦! CGF 咁多新丁,你嫌棄大可以seek life elsewhere 吖

你對FCC 咁大仇口,其實你可以整D野出來競爭下吖,又唔見你有,真係好典型嘅”跑得唔夠人快就想敲跛人地隻腳”, 整啲野出來,叻下,啲客又同FCC冇親嘅,你勁實幫襯你格,葡葡萄萄咁對住個mon吠冇意思架喎! 日頭就夜晚夜晚就日頭,我呢啲新丁係識咁多㗎咋

引用:
原帖由 billyjo 於 4-3-2014 01:14 發表
新丁咩都唔識就梗架啦! CGF 咁多新丁,你嫌棄大可以seek life elsewhere 吖

你對FCC 咁大仇口,其實你可以整D野出來競爭下吖,又唔見你有,真係好典型嘅”跑得唔夠人快就想敲跛人地隻腳”, ...
不如問下你班fcc新丁點解一開始比人落藥針住我先啦
我又唔識你,同你班新丁無仇無怨
仇只有一個
佢事實調轉講甘都得
不如自己私低找真相
問下你D前隊友古東
唔好甘苯聽兩兄弟指啦
真心提示,自己分析
我都忍在好多年
今日我唔會再忍
貴公司Product既野我敢講同09年無變過
不斷OEM
而你請我競爭
我一定接受你邀請

忍得貢辛苦,喊出來舒服啲㗎!嗱!纸巾呀!

發新話題